Compleet op
Avontuur

Werken bij Around The World Travel

Wil jij werken bij Around The World Travel?!

Ben jij gek op reizen en ben jij iemand die graag zelfstandig handelt, geen waarde hecht aan een eigen bureau en het niet erg vindt om af en toe te werken vanuit een hangmat? Waarbij je natuurlijk wel al je doelen haalt en jij je verantwoordelijk voelt voor het hele bedrijf. Dan is Around the World Travel misschien wel iets voor jou.

Ons gezamenlijke doel is het creëren van mooie reizen, bijzondere ervaringen en het bieden van een betrouwbaar, eerlijk en kwalitatief onderscheidend reisproduct. Around The World Travel zorgt binnen Nederland voor o.a. de marketing, communicatie en alle verkooptools en ondersteuning voor onze partners in het buitenland.

Stages

Wij hebben plek voor een stagiair in de richting (online) marketing & communicatie. Wil jij, voor minimaal 3 maanden, jouw on- en offline marketing ervaring met ons delen en natuurlijk verder uitbouwen? Doe je minimaal MBO en heb je een eigen laptop, dan hebben wij misschien wel een plek voor jou. Mail ons jouw brief, je CV en je eventuele wensen en eisen voor een stage: info@aroundtheworldtravel.nl. Meer informatie over de vacature vind je hier: stage online marketing.

vacatures

Wij hebben op dit moment helaas geen openstaande vacatures voor een betaalde functie.

Travel Specialist worden?

Wil je als Travel Specialist onze partner worden in het buitenland? Klik dan naar de pagina Travel Specialist worden.