Compleet op
Avontuur

Wat maakt Around The World Travel uniek

WIJ Werken met lokale Travel specialisten

Onze (veelal) nederlandstalige specialisten wonen en werken in het land/regio van jouw bestemming en hebben een grote kennis van de lokale mogelijkheden. Zodra je contact opneemt voor een vraag of voor een offerte heb jij direct persoonlijk en vaak in het Nederlands contact met onze specialist ter plaatse. Wij werken uitsluitend samen met Travel Specialisten die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen en garant staan voor avontuur.

Unieke reizen

Onze Travel Specialisten gebruiken de jarenlange kennis en ervaring van een land om unieke reizen samen te stellen. De pakketreizen zijn door onze specialisten samengesteld om een zo goed mogelijke mix aan te bieden van wat de bestemming te bieden heeft. Een mix van ”must-sees”, unieke belevenissen, bijzondere ervaringen en het ontdekken van het lokale leven. Natuurlijk zijn de reizen altijd nog geheel naar jouw wensen aan te passen.

Maatwerk op verzoek

Onze specialisten hebben op basis van hun ervaring en kennis de mooiste reizen voor je samengesteld. Mocht je toch iets willen wijzigen, bijvoorbeeld de duur van je reis, een andere route enz. dan kan dat natuurlijk altijd! Onze Travel Specialist zal een reis samenstellen die geheel bij jouw wensen past.

eerlijke prijzen

ATWT werkt anders dan de traditionele reisbureaus en slaat alle tussenpartijen over. Jij hebt direct contact met onze lokale Travel Specialisten, en niet met tussenkomst van bemiddelingskantoren of tussenpersonen, hierdoor profiteer jij van directe prijzen!

boek je eigen ticket

Een ticket boeken kan tegenwoordig zeer eenvoudig en met een beetje zoeken scheelt je dat al snel veel geld. Bij ons kan je de reis die je wilt maken helemaal laten aanpassen op jouw vliegtijden. Wel zo makkelijk! Wil je meer weten over tickets boeken? kijk op de pagina ‘Vliegtickets’

kosteloos annuleren binnen 7 dagen

Na het boeken heb je nog 7 dagen bedenktijd. Mocht je na het boeken toch willen afzien van de reis dan kun je bij ons, tot 7 dagen na boeking kosteloos annuleren. Dit kan alleen bij annuleringen meer dan 8 weken voor vertrek. Na deze 7 dagen gelden de annuleringsvoorwaarden van ATWT.  Op de pagina ‘Reisvoorwaarden‘ vind je de uitgebreide uiteg van onze voorwaarden.

Veilige online betalingen

Bij ons boek en betaal je veilig online via iDEA. Je rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of  internetbankieromgeving van je eigen bank.Wij zorgen voor de verdere financiële afhandeling. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden waarmee je de garantie hebt dat, in geval van faillissement of wanprestatie van een uitvoerende partij, de afgesproken diensten zullen worden vervangen of vergoed.