Compleet op
Avontuur

Beste bestemmingen voor april

Welke bestemmingen van Around The World Travel zijn het beste te bereizen in april?

 

In april ligt de wereld aan je voeten. Heel veel bestemmingen zijn goed te bereizen. Of je nu kiest voor een avontuurlijke reis of juist een reis naar de natuur. Hieronder vind je een selectie van onze bestemmingen die, volgens ons, goed te bereizen zijn in april.

Brazilië

Vlak voor de Nederlandse zomer toch nog even snel naar de zon? Dan is Brazilië dé bestemming, de temperatuur is altijd goed en de stranden zijn aantrekkelijk. April is de start van de beste en droge periode om de Pantanal te bezoeken. Bekijk deze bestemming!

Zimbabwe

Vlak na het regenseizoen, in april, is Zimbabwe op zijn mooist. Wilde dieren manoeuvreren zich tussen het nieuwe groen door en doen zich te goed aan de bomen en planten van de savanne. Deze periode is het wel iets lastiger wild te spotten maar wie houdt er niet van een uitdaging?! Bekijk ons Zimbabwe aanbod!

 

“Al onze bestemmingen zijn in principe het hele jaar door goed te bereizen. Het is maar waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wij vinden zelf een regenperiode op een bestemming niet echt een belemmering.  Het geeft misschien juist wel een andere kijk op de bestemming. Het is rustiger en je komt minder toeristen tegen.  Reis je in een regenperiode? Dan is het natuurlijk wel raadzaam om je daar op in te stellen en bijvoorbeeld geschikte kleding e.d. mee te nemen”

 

De volgende bestemmingen* raden wij om aan eventueel in april te bezoeken (in willekeurige volgorde):

Staat jouw bestemming er niet bij? Of ben je op zoek naar een reis in een andere maand, neem dan een kijkje op onze pagina met informatie voor de beste reistijd voor welke bestemming. Of laat jij je niet tegenhouden door weersvoorspellingen? Zoek via onze homepage jouw bestemming voor een reis (op maat).

Je kunt eventueel ook direct contact opnemen met een lokale Travel Specialist. Zij kunnen jou als de beste voorzien van meer specifieke informatie over de beste reisperiode voor de bestemming van jouw keuze.

Ben je op zoek naar een vlucht voor een bestemming in april, dan kun je meer informatie terugvinden op de pagina over vliegtickets.

* Onze lijst met bestemmingen groeit nog steeds, het kan zijn dat een bestemming er nu nog niet bij staat, terwijl de bestemming wel goed te bereizen is in deze periode. Bij vragen over de bestemming en de beste reistijd kun je altijd contact opnemen met de lokale Travel Specialist van jouw bestemming.