Selfdrive Reizen

Onze Selfdrive reizen. pakketreizen of reizen op maat

Compleet op avontuur, selfdrive reizen met een eigen auto! Wil jij jouw bestemming zelf ontdekken met de vrijheid van een auto? Dat kan! Natuurlijk zijn alle reizen van Around The World Travel met zorg samengesteld en is elke reis al een avontuur op zich! Maar met een eigen auto ontdek je het land op een heel andere manier! Binnen ons aanbod hebben we een aantal selfdrive reizen die we graag extra onder de aandacht brengen.

Samen met ons internationale team van lokale Travel Specialisten hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste selfdrive reizen van Around The World Travel. Natuurlijk zijn alle reizen die wij aanbieden aan te passen naar jouw eigen wensen en staat de Travel Specialist van het land van bestemming jou graag te woord. Klik op één van de onderstaande reizen om meer te lezen over de reis zelf. Vraag een reisvoorstel aan en je kan natuurlijk altijd, in overleg met de specialist, de reis laten aanpassen aan jou wensen en ideeën.

Onze selfdrive reizen zijn een selectie van onze reizen waarbij je zelf achter het stuur zit. Hoe jij je als reiziger het liefst wilt verplaatsen weten wij natuurlijk niet. Bij de meeste reizen ben je zelf de chauffeur van een huurauto. Wil jij je echter liever verplaatsen op een motor, scooter, met camper of ander vervoermiddel? Geef dit dan aan, dan kijken wij graag wat er mogelijk is!

Selfdrive Reizen
 • Rondreis Panama | National Park & Lokale ontmoetingen

  in 14 dagen (met je gezin) door Panama
  • Stad, jungle en lokaal leven
  • Rijd zelf door Panama
  • Hiken met het hele gezin
  • Slaap lokaal; jouw unieke slaapplek
  (exclusief internationale vluchten) 14 dagen
  vanaf2666,00
  Bekijk de reis