Rondreis Azië

Lokaal boeken met Nederlandse garanties

Rondreis Azië op maat

Jouw “rondreis op maat door Azië” begint hier! Wil je een unieke rondreis door Azië maken? En wil je een bijzondere, originele en individuele rondreis op maat door Azië? Laat je reis dan samenstellen door onze specialist ter plaatse voor een mooie en bijzondere vakantie. Dit prachtige continent staat garant voor een unieke reis en die reis begint hier.

Azië is het continent dat bekend staat om haar diversiteit, heerlijke eten, bewogen verleden en prachtige natuur. En natuurlijk nog veel meer. Dit veelzijdige continent kent vele mooie bestemmingen. Welk land kies jij? Laat jouw reis op maat samenstellen door onze lokale Travel Specialisten bij de lokale reisbureaus in Azië.


PRIVÉ RONDREIZEN Azië (OP MAAT)

Alle rondreizen van Around The World Travel zijn uniek en op maat samengesteld door onze lokale Travel Specialisten. In Azië kun jij kiezen uit de volgende bestemmingen voor jouw unieke rondreis op maat in Azië:

 

Cambodja - Angkor Wat - aroundtheworldtravel

Cambodja rondreizen | Jouw Azië Rondreis OP maat

Cambodja ligt tussen Thailand, Laos en Vietnam aan de Zuid-Chinese zee en aan de Golf van Thailand. Cambodja staat vooral bekend om zijn prachtige tempelcomplexen. Dit is dan ook één van de redenen om naar Cambodja te gaan. Check hier de bestemming Cambodja of vraag direct een reis op maat naar Cambodja aan.

Day 16. Labuan Pandan Around The World TravelIndonesië rondreizen | Jouw Azië Rondreis OP maat

In Indonesië heb je alles wat je reizigershart kan wensen: de oerwouden en wildlife van Sumatra en Kalimantan, de oude cultuur van de stammen in de Baliem Vallei op Papua, de prachtige combinatie van traditionele dorpen, architectuur en de verbluffende natuurlijke omgeving op Flores en Timor, de Javaanse mystiek, het paradijselijke Bali, de dodencultuur van Toraja op Sulawesi en de kleurrijke onderwaterwerelden van Raja Ampat! Check hier de bestemming Indonesië of vraag direct een reis op maat naar Indonesië aan.

rondreis Laos - Around The World TravelLaos rondreizen | Jouw Azië Rondreis OP maat

Laos is de meest relaxte bestemming in Azië. Het tempo ligt laag en de mensen zijn bijzondere vriendelijk! Een mooie bestemming met veel ongerepte natuur en een authentiek plattelandsleven tussen rijstvelden en koffieplantages. Check hier de bestemming Laos of vraag direct een reis op maat naar Laos aan.

Reis op maat Indonesie - Around The World Travel

Myanmar rondreizen | Jouw Azië Rondreis OP maat

Myanmar is pas sinds enkele jaren relatief goed te bereizen en is daarom zeer de moeite waard om te ontdekken! Je kan hier je reizigershart ophalen met unieke belevenissen en bijzondere ervaringen. Check hier de bestemming Myanmar of vraag direct een reis op maat naar Myanmar aan.

Nepal reis op maat - Around The World Travel - 5Nepal rondreizen | Jouw Azië Rondreis OP maat

Ingesloten tussen India en de Himalaya is Nepal nog relatief onontdekt door toeristen. Laat je vanuit de hoofdstad Kathmandu leiden door fascinerende culturen tot aan Annapurnaen de voet van het Himalaya gebergte en waan jezelf “on top of the world”! Check hier de bestemming Nepal of vraag direct een reis op maat naar Nepal aan.

lokaal fruit Thailand Around The World TravelThailand rondreizen  | Jouw Azië Rondreis OP maat

Thailand is niet voor niks een populaire bestemming in Azië. Thailand is de perfecte start voor een eerste kennismaking met Azië. Vanuit het levendige Bangkok is de de adembenemende natuur van Thailand nooit ver weg. Check hier de bestemming Thailand of vraag direct een reis op maat naar Thailand aan.

Vietnam rondreis - Around The World TravelVietnam rondreizen | Jouw Azië Rondreis OP maat

Met zijn recente heftige geschiedenis, indrukwekkende landschappen en rijke cultuur is Vietnam een bestemming waar je niet op uitgekeken raakt. Neem gerust de tijd om dit pareltje van Zuidoost-Azië te ontdekken! Check hier de bestemming Vietnam of vraag direct een reis op maat naar Vietnam aan.

Rondreis Thailand rondreis Around The World Travel* Wil je meerdere Bestemmingen in Azië combineren voor je rondreis op maat? Dat Kan!

Wil je een rondreis op maat maken door meerdere landen in Azië? Laat dit dan weten aan de Travel Specialist  van het land waar je graag zou willen starten met jouw rondreis. Afhankelijk van de ligging van de landen zal je reis door één of meerdere Travel Specialisten worden verzorgd. Vraag de TS naar de mogelijkheden.