ervaringen van reizigers

 

Vraag gratis jouw reis op maat aan

Reviews

Maak je een reis met Around The World Travel dan kan je er zeker van zijn dat de trip uniek en bijzonder is! Wij doen gezamenlijk ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en de reis zo perfect als mogelijk te laten verlopen. Hieronder vind je een aantal reviews van klanten die met onze Travel Specialisten op reis zijn geweest.

Je hebt direct contact met onze Travel Specialisten die gevestigd zijn in het land of de regio waar jij naar toe wilt. Omdat onze specialisten zelf betrokken zijn bij de uitvoer van jouw reis kan je rekenen op een persoonlijk en betrokken begeleiding tijdens je reis waarbij jouw wensen centraal staan!

 

Reviews reizen Afrika

REVIEW rondreis tanzania

Beoordeling ATWT

Naam reiziger: Ingrid

Travel Specialist: Selma

We zijn met zijn zessen in januari 2018 voor 10 dagen op safari geweest naar Tanzania. Gids David heeft ons overal veilig naartoe gebracht en ons alle hoeken van Tangarire, Ndutu, Serengeti en Ngorongoro laten zien. Hij wist ons elke dag weer te verrassen en geduldig wachten tot alle foto’s gemaakt waren. De kampen waren stuk voor stuk super gelegen en overal werden we heel goed ontvangen. En elke nachts hoor je wel olifanten of leeuwen of ander wild. Zalig! Je leeft 10 dagen alsof je meedraait in een documentaire. Dank u Selma!

REVIEW vakantie tanzania

beoordeling reisorganisatie

Naam reizigers: Stephanie en Eddy

Travel Specialist: Selma

Wat een geweldige reis hebben we gemaakt. Wij hadden zeer comfortabele jeeps met ruime zitplaatsen. De chauffeur/gids is niet gebonden aan een gelimiteerd aantal kilometers, waardoor je op plaatsen komt waar niet veel andere toeristen zijn én je een grote diversiteit aan “wildlife” ziet!

Opvallend is het respect vóór en de kennis ván de natuur van de gids. Ook de lodges waar we verbleven waren geweldig. Het was een reis om nooit te vergeten!

Dag 7 - Locatie - Serengeti | rondreis Tanzania - Around The World Travel

REVIEW reis op maat tanzania

beoordeling reisorganisatie

Naam reizigers: Lut

Travel Specialist: Selma

Selma heeft onze wensen perfect begrepen en heeft voor onze familie (5 jongeren tussen 9 en 17 + 3 volwassenen) een heerlijke safari + verblijf in mekaar gepuzzeld. In tegenstelling tot sommige andere organisaties, is het onmiddellijk duidelijk wat er aangeboden wordt. Dankjewel Selma om onze familietrip mogelijk gemaakt te hebben.

REVIEW rondreis Zuid-afrika 

Naam reiziger: Jeroen en Wieneke

Travel Specialist: Marieke

Wat een heerlijke tijd hebben wij gehad in Zuid-Afrika dankzij alle tips en informatie van Marieke. Marieke denkt met je mee en weet precies de pareltjes op je reis te vinden door al haar eigen ervaringen, eigen reizen en haar nieuwsgierigheid en enthousiasme. Heel veel dank voor de fijne vakantie!  .

REVIEW reis op maat namibië & zuid-afrika

Naam reiziger: Myriam en Willy

Travel Specialist: Marieke

Marieke heeft onze reis samengesteld! Het bleek een uitstekende keuze te zijn! Persoonlijk contact, snelle reactie op onze mails, een reisvoorstel op maat rekening houdend met onze interesses, gevarieerde en prachtige verblijven, alle boekingen perfect in orde. We zijn nog aan het nagenieten van onze prachtige reis en willen jullie hiervoor oprecht danken.

Reviews rondreizen Azië

REVIEW rondreis cambodja

Naam reiziger: Anne-Jitske van Daalen

Travel Specialist: Dani

Dani organiseerde afgelopen mei een persreis om het echte Cambodja te verkennen. Als een van de deelnemende journalisten was ik erg blij met de samenwerking en hun op maat gemaakte programma, dus nu kunnen we het echte, veilige en intense Cambodja vertegenwoordigen zoals het is voor verschillende Europese media.

Het komt niet vaak voor dat een reisbureau een persreis organiseert, en niet zozeer voor hun eigen advertenties, maar alleen om een ​​land aan een publiek te laten zien. Dus daarom mijn oprechte beoordeling – niet bedoeld als spam of reclame – maar om waardering te tonen voor een reisbureau om zoveel moed te tonen vanwege het risico dat ze hebben genomen. Hoewel ik denk dat het prima is gelukt!

REVIEW rondreis Indonesië

Naam reiziger: Gerard en Bianca

Travel Specialist: Jenny

Het was een prachtige en indrukwekkende reis, goed verzorgd, afwisselend en avontuurlijk. Veel gezien, gedaan en geleerd. Erg interessant om met inheemse stammen in aanraking te komen; te zien hoe ze leven e.d. Genoten van de mooie vogels, in het bijzonder de paradijsvogels (deels de reden van ons bezoek), maar ook de onderwaterwereld in Raja Ampat was de reis meer dan waard.

REVIEW vakantie Indonesië

Naam reiziger: Josefien

Travel Specialist: Jenny

Een bijzondere ervaring, heel goed georganiseerd. De reisgidsen hebben hart voor hun land.  Ook zie je Bali, Java en Borneo op een andere manier dan dat je alleen de toeristische attracties van een land opzoekt. Je gaat naar de lokale bevolking en ziet hoe het land er echt uit ziet. Mij is zeker de vriendelijkheid en het respect voor andere opgevallen van de bevolking.

rondreis nepal - around the world travel

Reviews Latijns-Amerika

REVIEW rondreis panama

Beoordeling reisorganisatie Around The World Travel

Naam reiziger: Klaas uit Den Haag

travel Specialist: Martina

Bedankt voor de onvergetelijke vakantie en aandacht voor de details.

REVIEW reis op maat Panama

 Beoordeling reisorganisatie Around The World Travel

Naam reiziger: Ellen uit Maastricht

travel Specialist: Martina

Ik had nooit gedacht dat Panama zo mooi is, wij hebben echt een super leuke vakantie gehad. Bedankt.

REVIEW rondreis guatemala

Beoordeling reisorganisatie Around The World Travel

Naam reizigers Ellen uit Nederland

Travel Specialist: Petra

Wij hebben drie weken door Guatemala en Belize gereist, een aantal dingen zelf geregeld, maar al het vervoer, diverse excursies en een homestay in Quetzaltenango heeft Petra voor ons georganiseerd. Dat was allemaal prima in orde en het was super om advies van Petra te krijgen over van alles en nog wat rondom ons verblijf in Guatemala. Vooral onze homestay was echt een hoogtepunt in de reis. Petra reageert snel en adequaat, heeft ons erg goed geholpen.

Dag 15 en 16 Guatemala reis op maat - Around The World Travel

REVIEW reis op maat guatemala

Beoordeling reisorganisatie Around The World Travel

Naam reizigers Charo

Travel Specialist: Petra

Mijn ervaring met Guatemala was in één woord geweldig. Het gehele verblijf was zeer goed georganiseerd en de combinatie van comfort en een echte “Guatemalteekse” ervaring was echt goed. Het meest opvallende aspect voor mij was dat ik het idee had dat ik veel te weten ben gekomen over de mensen in Guatemala. Ik voelde me in contact met de mensen en ik zal nooit vergeten hoe ongelooflijk het allemaal was. Dank je wel!

REVIEW vakantie panama

beoordeling reisorganisatie

Naam reiziger: Judith en familie uit Vriezenveen

travel Specialist: Martina

Ook al hebben wij alles last minute geboekt, jullie hebben echt aan alles gedacht. Deze reis was eigenlijk te kort, maar we komen zeker weer terug!

REVIEW rondreis suriname

Naam reiziger: Madelon

Travel Specialist: Roos

De reis, die er op papier al heel leuk uitzag, bleek in praktijk geweldig te zijn. We waren erg blij met de plekken waar we hebben gelogeerd. Het gaf een heel persoonlijk beeld van Suriname.

REVIEW vakantie suriname

Naam reiziger: Pieter

Travel Specialist: Roos

Roos heeft voor ons het complete twee weken durend reisprogramma georganiseerd. De voorlichting was uitstekend, alle beloftes zijn nagekomen en dat alles ook nog voor nette prijzen. Een paar kleine plooitjes -missende vouchers- werden op plezierige wijze gladgestreken. Kortom: Als we weer naar Suriname gaan wordt het weer Roos!

Review rondreis Argentinie

Beoordeling reisorganisatie Around The World Travel

Naam reiziger: Kimmy en familie

Travel Specialist: Edwin

We hebben echt een prachtige reis achter de rug. Ondanks het feit dat we al verschillende keren in Argentinië geweest waren, hebben het land, zijn natuur en de mensen ons opnieuw omvergeblazen. Enkele van onze hoogtepunten: de super indrukwekkende Perito Moreno, het geweldig mooie El Chalten met zijn schitterende wandelingen, de symboliek van Ushuaia met de heerlijke king crab en het warme en mooie Salta met de prachtige bergen en de ellenlange tochten in de middle of nowhere. Alles was top. Ook jouw organisatie was tot in de puntjes in orde, op geen enkel moment hebben we ons over iets zorgen moeten maken waardoor ieder van ons heel erg heeft kunnen ontspannen. Heel erg bedankt!

Jaguar Around The World Travel

Review vakantie brazilië

 Beoordeling reisorganisatie Around The World Travel

Naam reiziger: Miranda en Yvonne

Travel Specialist: Edwin

Via Buenos Aires, Ushuaia, El Calafate en Bariloche weer naar Buenos Aires. Een hele trip met 4 binnenlandse vluchten. Weer een “stukje” van onze aardbol ontdekt, en wat voor stukje….

De landschappen zijn adembenemend, soms zelfs surrealistisch, met name in El Calafate en omgeving viel ik van de ene verwondering in de andere. Actieve toppers tijdens de reis waren absoluut: de minitrekking op de Perito Moreno, paardrijden in de Andes in de omgeving van Bariloche en het vogelreservaat in El Calafate. Verder is het Beaglekanaal natuurlijk een must!

Dankzij de goede voorbereiding van de reis samen met Edwin hebben we volop van al het moois kunnen genieten. Met name de persoonlijke benadering is door ons als zeer positief ervaren. Absolute aanrader!

Review reis op maat guatemala

Beoordeling reisorganisatie Around The World Travel

Naam reizigers Charlotte uit Nederland

Travel Specialist: Danielle

Ik wilde je bedanken voor de geweldige organisatie van de reis die we hebben gemaakt. We vonden de organisatie van alle transfers erg professioneel, evenals de gids van Tikal Elias Castillo. We zijn erg dankbaar voor alles, en we hopen snel weer terug te keren naar je prachtige land.

Review rondreis guatemala

Beoordeling reisorganisatie Around The World Travel

Naam reizigers Familie Rhodes uit the USA

Travel Specialist: Danielle

Hello Danielle, the tour with Kristina and Edwin was just fantastic and they did a great job. The drivers for our shuttle from Pana to San Cristobal were great as well and the first in particular went out of his way to make sure my wife was comfortable.  Thank you for your help with our arrangements!