Suriname - Rondreizen

boek bij ONS jouw Suriname rondreis

Suriname is een fantastische bestemming. Het is ongerept, onontdekt en gastvrij; een land met een enorme diversiteit. Wil je een bijzondere, originele en privé rondreis op maat door Suriname? Laat je reis dan samenstellen door onze specialist ter plaatse voor een mooie en bijzondere vakantie. Dit land is nog één van de weinige plekken in de wereld waar het tropisch regenwoud haast volkomen onaangetast is. Een land dat nog niet overspoeld is door massatoerisme. Je kunt hier genieten van de kleinschaligheid van accommodaties en soms ben je zelfs de enige gast.

Laat je overweldigen door het oprechte en bijzonder contact met lokale bevolking: in gesprek met afstammelingen van de weggelopen slaven die nog volgens Afrikaanse tradities leven in de jungle tot een stukje mee keutelen bij lokale bewoners op het platteland. Hier kan je even helemaal tot jezelf komen en je alleen op de wereld en één met de natuur wil voelen. Aan het einde van een mooie dag val je in een diepe slaap al wiegend in jouw hangmat midden in de jungle.

Jouw rondreis door Suriname wordt door een lokale travel specialist in Suriname georganiseerd met de Nederlandse zekerheden.

Vraag gratis
jouw reis naar Suriname aan

Individuele Rondreizen Suriname (op maat)

suriname rondreis | around the world travelJouw reiswensen in combinatie met lokale kennis, dat maakt de rondreizen van Around The World Travel zo bijzonder. Al onze rondreizen zijn namelijk uniek en samengesteld door onze lokale Travel Specialist in Suriname, Roos genaamd.  Ze helpt jou, vol enthousiasme, aan de reis van je leven naar deze onvergetelijke bestemming. Een combinatie van unieke ontmoetingen, highlights en prachtige natuur.

Het zijn alle  privé / individuele rondreizen. De onderstaande rondreizen door Suriname zijn een voorbeeld van al het moois dat je kunt zien en ervaren. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor jouw vakantie naar Suriname of vraag direct (en vrijblijvend) een reis op maat naar Suriname aan.

Zoek je meer informatie over de bestemming Suriname, dan hebben wij een speciale pagina met uitleg over de bestemming, beste reistijd, waar je slaapt en meer handige informatie over Suriname gebundeld op 1 pagina: Bestemming Suriname.

kies hieronder een pakketreis en maak hem op maat Of vraag vrijblijvend een reis op maat aan

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.