Zimbabwe - Rondreizen

boek bij een lokaal reisbureau in Zimbabwe

Een rondreis door Zimbabwe. Wil jij een unieke rondreis maken? En wil je een bijzondere, originele en privé rondreis op maat? Laat je reis naar Zimbabwe dan samenstellen door onze specialist ter plaatse voor een mooie en bijzondere vakantie. Nationale parken vol met wildlife, de meest gastvrije bevolking en de adembenemende Victoria Falls, de grootste watervallen van Afrika, maken van Zimbabwe dè Afrika ervaring

Zimbabwe heeft een roerig verleden en is nog steeds herstellende. Verwacht dus niet overal luxe, maar ervaar juist rauw en ongepolijst Afrika. Als je aan het pure Afrika denkt, kom je al snel uit bij Zimbabwe. Hier ga je echt compleet op avontuur.

Jouw reis door Zimbabwe! Alles goed geregeld door het plaatselijke reisbureau en je boekt met de Nederlandse zekerheden van Around The World Travel.

Vraag gratis
jouw reis naar Zimbabwe aan

Individuele Rondreizen Zimbabwe (op maat)

Zimbabwe rondreis op maat Around The World TravelJouw reiswensen in combinatie met lokale kennis, dat maakt de rondreizen van Around The World Travel zo bijzonder. Alle rondreizen van Around The World Travel zijn namelijk uniek en samengesteld door onze lokale Travel Specialist. Ze helpen jou graag verder met jouw unieke reis door Zimbabwe.

Het zijn allemaal privé / individuele reizen en de onderstaande reizen door Zimbabwe zijn een voorbeeld van al het moois dat je kunt zien en ervaren in Zimbabwe. Alle reizen zijn aan te passen aan jouw individuele wensen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor jouw vakantie naar Zimbabwe of vraag een reis op maat naar Zimbabwe aan bij ons lokale reisbureau.

Pakketreizen Zimbabwe - Rondreizen
 • Rondreis Botswana, Namibië en Zimbabwe

  Ervaar 3 unieke landen in 20 dagen
  • Reis door Namibië, Botswana, én Zimbabwe
  • Aanschouw de prachtige rood-oranje zandduinen in de Sossusvlei in Namibië
  • Spot de woestijnolifanten in Damaraland
  • Bezoek aan de Victoria Falls
  (exclusief internationale vlucht) 20 dagen
  vanaf2845,00
  Bekijk de reis
 • Reis op maat door Zimbabwe

  ONTWERP JOUW RONDREIS DOOR Zimbabwe SAMEN MET ONZE LOKALE REISAGENT
  • Jouw eigen unieke rondreis door Zimbabwe
  • Jouw wensen, onze kennis jouw avontuur
  • Uiteraard voor een eerlijke prijs
  Bepaal zelf het aantal dagen
  vanaf1250,00
  Bekijk de reis