Rondreis Afrika

Lokaal boeken met Nederlandse garanties

Rondreis Afrika op maat

Jouw “rondreis op maat door Afrika” begint hier! Wil je een unieke rondreis door Afrika maken? En wil je een bijzondere, originele en individuele rondreis op maat door Afrika? Laat je reis dan samenstellen door onze specialist ter plaatse voor een mooie en bijzondere vakantie. Dit prachtige continent staat garant voor een unieke reis en die reis begint hier.

Als je aan een reis naar Afrika denkt, dan denk je aan prachtige natuur, vriendelijke mensen, een prachtige kustlijn en bijzondere ontmoetingen. En natuurlijk nog veel meer. Dit veelzijdige continent kent vele mooie bestemmingen. Welk land kies jij? Laat jouw reis (op maat) samenstellen door onze lokale Travel Specialisten in de lokale reisbureaus in Afrika.


PRIVÉ RONDREIZEN Afrika (OP MAAT)

Alle rondreizen van Around The World Travel zijn uniek en op maat samengesteld door onze lokale Travel Specialisten. In Afrika kun jij kiezen uit de volgende bestemmingen voor jouw unieke rondreis op maat in Afrika:

 

Botswana rondreis op maat Around The World Travel

Botswana Rondreizen | Jouw Afrika reis op maat

Laat je verrassen door Botswana. Met het unieke Chobe nationaal park, de Okavanga delta en de Kalahari woestijn ga je hier op avontuur om de big five of zelfs de little five te ontdekken! Ontdek hier de bestemming Botswana of vraag direct een reis op maat naar Botswana aan.

5.8 Vingerklip 1 Around The World TravelNamibië Rondreizen | Jouw Afrika reis op maat

Bij zonsopkomst vult de Sosussvlei zich met een oranje-gele gloed die de Namibwoestijn, één van de oudste en droogste ter wereld, verandert in een magisch landschap. Ontdek hier de bestemming Namibië of vraag direct een reis op maat naar Namibië aan.

rondreis op maat Tanzania - Around The World TravelTanzania Rondreizen | Jouw Afrika reis op maat

Tanzania bevindt zich in het oosten van het continent Afrika. In dit land vindt je het rauwe Afrika terug. Met haar ongerepte natuur en diversiteit aan wildlife is dit een land waar jij je niet snel zult vervelen! Ontdek hier de bestemming Tanzania of vraag direct een reis op maat naar Tanzania aan.

Zimbabwe rondreis op maat Around The World TravelZimbabwe Rondreizen | Jouw Afrika reis op maat

Als je aan het pure Afrika denkt, kom je al snel uit bij Zimbabwe. Nationale parken vol met wildlife, de meest gastvrije bevolking en de adembenemende Victoria Falls, de grootste watervallen van Afrika, maken van Zimbabwe dè Afrika ervaring. Ontdek hier de bestemming Zimbabwe of vraag direct een reis op maat naar Zimbabwe aan.

Zuid-Afrika kustlijn rondreis - Around The World TravelZuid-Afrika Rondreizen | Jouw Afrika reis op maat

Zuid-Afrika heeft het allemaal! Ben je gek op wilde dieren, afwisselende natuur en levendige steden? Maak dan een onvergetelijke rondreis door Zuid-Afrika. Ontdek hier de bestemming Zuid-Afrika of vraag direct een reis op maat naar Zuid-Afrika aan.

rondreis Zanzibar - Around The World Travel.jpgZanzibar Rondreizen | Jouw Afrika reis op maat

Wil je heerlijk genieten van witte Bounty stranden met wuivende palmen en een turquoise oceaan, maar wil je ook wat meer dan elke dag luieren op je strandbedje? Ontdek hier de bestemming Zanzibar of vraag direct een reis op maat naar Zanzibar aan.

Dag 7 - Locatie - Serengeti | rondreis Tanzania - Around The World Travel* Wil je Meerdere Bestemmingen in Afrika Combineren voor een reis op maat? Dat kan!

Wil je een rondreis op maat maken door meerdere landen? Laat dit dan weten aan de Travel Specialist  van het land waar je graag zou willen starten met jouw rondreis. Afhankelijk van de ligging van de landen zal je reis door één of meerdere Travel Specialisten worden verzorgd. Vraag de TS naar de mogelijkheden.