Goed voorbereid

Op reis

Praktische informatie per land

Wanneer je op reis gaat naar een verre, onbekende bestemming wil je natuurlijk goed voorbereid op pad gaan. Wij helpen je hier natuurlijk graag bij. Wij hebben per bestemming een aantal zaken uitgezocht die je zou moeten weten voor je op reis gaat.

Wij hebben samen met onze Travel Specialisten ter plaatse de praktische informatie per bestemming samengesteld. Heb je na al deze informatie toch nog vragen? Stel dan jouw Travel Specialist op locatie de vraag!

Vaccinaties & medicatie

Voor de meeste bestemmingen die wij aanbieden heb je inentingen nodig. Wij willen je zo goed mogelijk informeren over de vaccinaties die nodig zijn voor jouw reis. Wij werken daarom samen met dé specialist op het gebied van vaccinatie en medicatie op reis.  Thuisvaccinatie.nl informeert je graag over de nodige vaccinaties en ze komen bij je thuis langs voor het uitvoeren van de vaccinaties : kijk voor meer informatie op Thuisvaccinatie.nl

Visum & reisdocumenten

Bij een goede voorbereiding zijn geldige reisdocumenten, na gezondheid, misschien wel het belangrijkst. Je wilt niet voor vervelende verrassingen komen te staan tijdens je reis. Wij raden je aan altijd goed te controleren of je paspoort nog lang genoeg geldig is en of je een visum nodig hebt voor jou reisgebied. Niet voor al onze bestemmingen heb je een visum nodig, check dit eenvoudig in de praktische informatie hieronder of vraag het na bij de Travel Specialist.  Mocht je een visum nodig hebben dan kan je dit gemakkelijk en snel regelen via onze partner: CIBT VISAS

praktische Informatie per land

Hieronder vind je de praktische informatie per land omschreven. Van het tijdsverschil tot aan de inentingen en van je visum tot aan de handigste reisgadgets. We hebben zo veel mogelijk praktische informatie voor je verzameld zodat je goed voorbereid op avontuur kunt gaat!

Reisinformatie OCEANIë

  • Praktische reisinformatie Australië
  • Praktische reisinformatie Fiji eilanden