Colombia - Rondreizen

boek bij ons lokale reisbureau in colombia

Colombia wordt ook wel de toegangspoort tot Zuid-Amerika genoemd. Wil je er een onvergetelijke rondreis door Colombia maken, een individuele reis geheel op jouw maat gemaakt? Laat je jouw vakantie dan samenstellen door onze reisspecialist ter plaatse voor een mooie en bijzondere belevenis. Deze opmerkelijke natie met kusten aan de Stille Oceaan en het Caribisch gebied heeft Zuid-Amerikaanse allure en meer. Het is een bestemming die rijk is aan culturele diversiteit, schoonheid en ecologie.

Met een historisch vredesakkoord dat een einde maakte aan een van de langste conflicten in de wereld, is Colombia vandaag een natie die klaar staat om ontdekt te worden. Het land heeft naast een bloeiende economie, besneeuwde Andes-bergtoppen, een ongerepte kust aan de grote oceaan, charmante Caribische stranden, weelderige Amazone-regenwoud, fascinerende archeologische ruïnes en koloniale steden. De bevolking van Colombia is net zo divers als zijn ecologie. Colombia is gewoonweg een fantastische bestemming!


Jouw reis door Colombia regel je lokaal en boek je met Nederlandse zekerheden.

Vraag gratis
jouw reis naar Colombia aan

Privé Rondreizen Colombia (op maat)

Colombia reis op maat - around the world travelJouw reiswensen in combinatie met lokale kennis, dat maakt de rondreizen van Around The World Travel zo bijzonder. Al onze rondreizen zijn namelijk uniek en samengesteld door onze lokale Travel Specialist in ons lokale reisbureau in Colombia.

Ze maken graag, op basis van hun jarenlange lokale ervaringen, de mooiste reizen mogelijk voor jou door het prachtige Colombia. Klik hieronder op Reis op maat en geef jouw wensen en voorkeuren door en ze zullen er een reisvoorstel van maken.

Pakketreizen Colombia - Rondreizen
 • Reisadvies op maat gemaakt door Colombia

  Reisofferte op jouw maat gemaakt door Colombia met onze lokale reisagent!
  • Jouw eigen unieke rondreis door Colombia
  • Jouw wensen, jouw reis, jouw avontuur
  • Bepaal helemaal zelf wat je wilt zien of wat je wilt doen
  Bepaal zelf het aantal dagen
  vanaf1250,00
  Bekijk de reis