Nicaragua - Rondreizen

boek bij een lokaal reisbureau in nicaragua

Nicaragua is een relatief onontdekt vakantieland van Latijns-Amerika. Wil je daar een unieke rondreis maken? Wil je een bijzondere, originele en individuele rondreis op maat naar Nicaragua? Laat je reis dan samenstellen door onze specialist ter plaatse voor een mooie en bijzondere vakantie. De hagelwitte stranden en woeste natuur trekken inmiddels steeds meer reizigers maar in Nicaragua kan je nog steeds volledig je eigen weg gaan en vind je nog geen echt massatoerisme.

Nicaragua heeft een indrukwekkende natuur met vele vulkanen, meren, ongerepte jungle en mooie stranden. Daarnaast zijn Granada en Léon twee van de mooiste koloniale steden van Midden-Amerika. In het midden van het Cocibolcameer ligt het vulkanische eiland Isla de Ometepe. Fantastisch mooi! Wil je echt paradijselijke eilanden bezoeken? Ga dan naar Big Corn en Little Corn!

Jouw reis door Nicaragua regel je lokaal en boek je met Nederlandse zekerheden.

Vraag gratis
jouw reis naar Nicaragua aan

Privé Rondreizen Nicaragua (op maat)

rondreis nicaragua - around the world travelJouw reiswensen in combinatie met lokale kennis, dat maakt de rondreizen van Around The World Travel zo bijzonder. Al onze rondreizen zijn uniek en samengesteld door onze lokale Travel Specialist in een lokaal reisbureau.

Al onze rondreizen zijn allemaal privé / individuele rondreizen en de onderstaande reizen door Nicaragua zijn een voorbeeld van al het moois dat je kunt zien en ervaren in Nicaragua. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor jouw vakantie naar Nicaragua of vraag direct (en vrijblijvend) een reis op maat naar Nicaragua aan.

Pakketreizen Nicaragua - Rondreizen
 • Reis op maat door Nicaragua

  ONTWERP JOUW RONDREIS DOOR Nicaragua SAMEN MET ONZE LOKALE REISAGENT
  • Jouw eigen unieke rondreis door Nicaragua
  • Jouw wensen, onze kennis, jouw avontuur
  • Uiteraard voor een eerlijke prijs
  Bepaal zelf het aantal dagen
  vanaf999,00
  Bekijk de reis