Galapagos eilanden - Rondreizen

boek bij een lokaal reisbureau op de Galapagos

Wil je een unieke rondreis maken? Wil jij een bijzondere, originele en individuele rondreis op maat naar de Galapagos? Laat je reis dan samenstellen door onze specialist ter plaatse voor een mooie en bijzondere vakantie. De Galapagoseilanden zijn een provincie van Ecuador. De eilandengroep, van 13 grote en ca 40 kleine eilanden, ligt ca 1000 km uit de kust van Ecuador. Deze vulkanische eilandengroep is een fantastische bestemming met een prettig klimaat en uniek door de vele uitzonderlijke dier- en plantsoorten die alleen op deze eilanden voorkomen.

Omdat de eilanden na hun ontstaan nooit aan het vasteland verbonden zijn geweest is er een uniek biotoop ontstaan. De natuur is hier indrukwekkend door de vele vulkanen, uitgestrekte woestijnachtige gebieden en de hoger gelegen tropische bossen. Het hele archipel is in 1959 tot nationaal park uitgeroepen en echt meer dan de moeite waard om te bezoeken!


Jouw reis op de Galapagos Eilanden regel je lokaal en boek je met Nederlandse zekerheden.

Vraag gratis
jouw reis naar de Galapagos aan

Privé Rondreizen GalapagosEIlanden (op maat)

rondreis galapagos Around The World Travel

Jouw reiswensen in combinatie met lokale kennis, dat maakt de rondreizen van Around The World Travel zo bijzonder. Al onze rondreizen zijn uniek en samengesteld door onze lokale Travel Specialist in een lokaal reisbureau.

Het zijn allemaal privé / individuele rondreizen. De onderstaande reizen door de Galapagos zijn een voorbeeld van al het moois dat je kunt zien en ervaren op de Galapagos Eilanden.

DE MOOISTE RONDREIZEN VAN De Galapagos

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.