Peru - Rondreizen

boek bij een lokaal reisbureau in Peru

Wil je in Peru een unieke rondreis maken? Wil je een bijzondere, originele en privé rondreis op maat? Laat je reis naar Peru samenstellen door onze specialist ter plaatse voor een mooie en bijzondere vakantie. Peru heeft de meest fantastische Andes bergtoppen en de lekkerste keuken van Zuid-Amerika. Het juweel van peru is ongetwijfeld Machu Picchu, de legendarische Inca-ruïnes die op grote hoogte zijn ontdekt. Cuzco, de voormalige Inca hoofdstad, ligt op loopafstand van deze ruïnes en de omliggende regio is rijk aan vele Inca-ruïnes.

Andere bezienswaardigheden zijn de Nazca-lijnen, de junglestad Iquitos, de valleien van Mantaro en Ica, strandsteden en het oasedorp Huacachina. Peru is een mix van diverse culturen en naast de highlights zijn nog vele minder bekende regio’s te ontdekken. Peru is het hele jaar door goed te bereizen. Peru staat over de hele wereld vooral bekend om haar rijke geschiedenis maar er zijn nog zoveel meer redenen om Peru te bezoeken dat een bezoek aan dit land meer dan de moeite waard is.

Jouw reis door Peru regel je lokaal en boek je met Nederlandse zekerheden.

Vraag gratis
jouw reis naar Peru aan

INdividuele Rondreizen Peru (op maat)

rondreis Peru Around The World Travel

Jouw reiswensen in combinatie met lokale kennis, dat maakt de rondreizen van Around The World Travel zo bijzonder. Al onze rondreizen zijn namelijk uniek en samengesteld door onze lokale Travel Specialist in een lokaal reisbureau. Ze weten precies hoe je een goede reis door Peru samenstelt; van lokale ontmoetingen tot culturele hoogstandjes (zonder al teveel andere toeristen) en de ontspanningsmomenten.

Het zijn allemaal privé / individuele rondreizen en de onderstaande reizen door Peru zijn een voorbeeld van al het moois dat je kunt zien en ervaren in Peru. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor jouw vakantie naar Peru of vraag direct (en vrijblijvend) een reis op maat naar Peru aan.

Pakketreizen Peru - Rondreizen
 • Reis op maat door Peru

  ONTWERP JOUW RONDREIS DOOR Peru SAMEN MET ONZE LOKALE REISAGENT
  • Jouw eigen unieke rondreis door Peru
  • Jouw wensen, onze kennis, jouw avontuur
  • Uiteraard voor een eerlijke prijs
  Bepaal zelf het aantal dagen
  vanaf1250,00
  Bekijk de reis