Chili - Rondreizen

boek bij een lokaal reisbureau in Chili

Het langgerekte land van Chili verbergt vele schatten. Wil je een unieke rondreis maken? Wil je een bijzondere, originele en individuele rondreis op maat naar Chili? Laat je reis dan samenstellen door onze specialist ter plaatse voor een mooie en bijzondere vakantie. Chili biedt een breed scala aan adembenemende landschappen, interessante culturen en unieke bestemmingen. Dit bijzondere land is 4.200 kilometer lang en 90 tot 440 kilometer breed.

Chili is een land van uitersten. Van de levendige stad Santiago en het charmante stadje Valparaiso tot de overweldigende natuur van Atacama en Patagonië: Chili heeft het allemaal. Je zult versteld staan ​​van de uitgestrekte wildernis, onaangetast door de mens. De natuur op zijn best! De hartelijkheid van de lokale bevolking is hartverwarmend en Chili is een land wat je minstens een keer bezocht moet hebben!

Jouw reis door Chili regel je lokaal en boek je met Nederlandse zekerheden.

Vraag gratis
jouw reis naar Chili aan

Privé Rondreizen Chili (op maat)

rondreis Chili - Around The World TravelJouw reiswensen in combinatie met lokale kennis, dat maakt de rondreizen van Around The World Travel zo bijzonder. Alle rondreizen van Around The World Travel zijn namelijk uniek en samengesteld door onze lokale Travel Specialist. Zij verzorgen een gevarieerd en persoonlijk reisaanbod door dit prachtige land.

Het zijn allemaal privé / individuele rondreizen en de onderstaande reizen door Chili zijn een voorbeeld van al het moois dat je kunt zien en ervaren in Chili. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor jouw vakantie naar Chili of vraag direct (en vrijblijvend) een reis op maat naar Chili aan bij ons lokale reisbureau.

Pakketreizen Chili - Rondreizen
 • Reis op maat door Chili

  ONTWERP JOUW RONDREIS DOOR Chili SAMEN MET Marta, ONZE LOKALE REISAGENT
  • Jouw eigen unieke rondreis door Chili
  • Samengesteld samen met Marta, onze lokale Travel Specialist
  • Jouw wensen, onze kennis, jouw avontuur
  • Uiteraard voor een eerlijke prijs
  Bepaal zelf het aantal dagen
  vanaf1250,00
  Bekijk de reis