Compleet op
Avontuur

Beste bestemmingen voor augustus

enWelke bestemmingen van Around The World Travel zijn het beste te bereizen in Augustus?

 

Of de zomervakantie nu in juli of augustus is, wij hebben altijd de unieke bestemming voor een compleet avontuur. Hieronder vind je een selectie van onze bestemmingen die, volgens ons, het beste te bereizen zijn in augustus.

Vietnam

Vietnam is het hele jaar goed te bezoeken, in augustus is er wel een redelijke kans op buien maar dit is zeker geen belemmering tijdens jouw reis. In het centrale gedeelte van Vietnam komen wel overstromingen voor, maar het zuiden en noorden is altijd goed te bereizen met aangename temperaturen. Bekijk deze bestemming!

Brazilië

Tijdens augustus is het Noorden van Brazilië in zijn beste conditie. Kort na het regenseizoen voelt het landschap fris aan terwijl jij geniet van zonnig weer en temperaturen rond de 30 graden Celsius. Dit is ook de beste periode om het Braziliaanse Amazone regenwoud te bezoeken. Bekijk onze Brazilië reizen!

 

“Al onze bestemmingen zijn in principe het hele jaar door goed te bereizen. Het is maar waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wij vinden zelf een regenperiode op een bestemming niet echt een belemmering.  Het geeft misschien juist wel een andere kijk op de bestemming. Het is rustiger en je komt minder toeristen tegen.  Reis je in een regenperiode? Dan is het natuurlijk wel raadzaam om je daar op in te stellen en bijvoorbeeld geschikte kleding e.d. mee te nemen”

 

De volgende bestemmingen* raden wij aan om eventueel in augustus te bezoeken (in willekeurige volgorde):

Staat jouw bestemming er niet bij? Of ben je op zoek naar een reis in een andere maand, neem dan een kijkje op onze pagina met informatie voor de beste reistijd voor welke bestemming. Of laat jij je niet tegenhouden door weersvoorspellingen? Zoek via onze homepage jouw bestemming voor een reis (op maat).

Je kunt eventueel ook direct contact opnemen met een lokale Travel Specialist. Zij kunnen jou als de beste voorzien van meer specifieke informatie over de beste reisperiode voor de bestemming van jouw keuze.

Ben je op zoek naar een vlucht voor een bestemming in augustus, dan kun je meer informatie terugvinden op de pagina over vliegtickets.

* Onze lijst met bestemmingen groeit nog steeds, het kan zijn dat een bestemming er nu nog niet bij staat, terwijl de bestemming wel goed te bereizen is in deze periode. Bij vragen over de bestemming en de beste reistijd kun je altijd contact opnemen met de lokale Travel Specialist van jouw bestemming.