Compleet op
Avontuur

Beste bestemmingen voor december

Welke bestemmingen van Around The World Travel zijn het beste te bereizen in December?

 

Vier de feestdagen eens in het buitenland, het is een unieke ervaring om bijvoorbeeld Oud en Nieuw bij een andere cultuur te vieren! Hieronder vind je een selectie van onze bestemmingen die, volgens ons, goed te bereizen zijn in december.

Tanzania

Eigenlijk is Tanzania het hele jaar door goed te bereizen, tijdens de droge periodes is echter het meest ideaal! Dus denk jij terug aan de winterse kou in Nederland en België tijdens de beklimming van de wereldberoemde Kilimanjaro? Bekijk deze bestemming!

Vietnam

Het klimaat in Vietnam verschilt behoorlijk per regio, de temperatuur door het hele land ligt in december tussen de 17 en 27 graden Celsius. Houd er rekening mee dat vooral het Noorden koud kan zijn en dat als je heel veel geluk hebt hier zelfs sneeuw kan voorkomen, uniek toch! Bekijk ons Vietnam aanbod!

 

“Al onze bestemmingen zijn in principe het hele jaar door goed te bereizen. Het is maar waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wij vinden zelf een regenperiode op een bestemming niet echt een belemmering.  Het geeft misschien juist wel een andere kijk op de bestemming. Het is rustiger en je komt minder toeristen tegen.  Reis je in een regenperiode? Dan is het natuurlijk wel raadzaam om je daar op in te stellen en bijvoorbeeld geschikte kleding e.d. mee te nemen”

 

De volgende bestemmingen* raden wij aan om eventueel in december te bezoeken (in willekeurige volgorde):

Staat jouw bestemming er niet bij? Of ben je op zoek naar een reis in een andere maand, neem dan een kijkje op onze pagina met informatie voor de beste reistijd voor welke bestemming. Of laat jij je niet tegenhouden door weersvoorspellingen? Zoek via onze homepage jouw bestemming voor een reis (op maat).

Je kunt altijd ook direct contact opnemen met een lokale Travel Specialist. Zij kunnen jou als de beste voorzien van meer specifieke informatie over de beste reisperiode voor de bestemming van jouw keuze.

Ben je op zoek naar een vlucht voor een bestemming in december, dan kun je meer informatie terugvinden op de pagina over vliegtickets.

* Onze lijst met bestemmingen groeit nog steeds, het kan zijn dat een bestemming er nu nog niet bij staat, terwijl de bestemming wel goed te bereizen is in deze periode. Bij vragen over de bestemming en de beste reistijd kun je altijd contact opnemen met de lokale Travel Specialist van jouw bestemming.