Compleet op
Avontuur

Beste bestemmingen voor februari

Welke bestemmingen van Around The World Travel zijn het beste te bereizen in februari?

 

Tanzania

In de safariparken van Tanzania, voornamelijk in de noordelijke regio, staat februari in het teken van nieuw leven. Ondanks de hitte en kans op regen kalveren de gnoe’s massaal rond deze periode. Ben jij erbij wanneer de jonge dieren hun eerste stappen over de savanne zetten?! Bekijk onze Tanzania reizen!

Nicaragua

Zon, warme temperaturen en een onderdompeling in de Midden-Amerikaanse cultuur. Nicaragua heeft het allemaal. Tijdens de eerste maanden van het kalenderjaar is Nicaragua perfect te bereizen. De droge periode zorgt voor een goede bereikbaarheid van alle mooiste plekjes van het land en het weer is bijna altijd goed! Bekijk deze bestemming!

 

“Al onze bestemmingen zijn in principe het hele jaar door goed te bereizen. Het is maar waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wij vinden zelf een regenperiode op een bestemming niet echt een belemmering.  Het geeft misschien juist wel een andere kijk op de bestemming. Het is rustiger en je komt minder toeristen tegen. Reis je in een regenperiode? Dan is het natuurlijk wel raadzaam om je daar op in te stellen en bijvoorbeeld geschikte kleding e.d. mee te nemen”

 

De volgende bestemmingen* raden wij om aan eventueel in februari te bezoeken:

Staat jouw bestemming er niet bij? Of ben je op zoek naar een reis in een andere maand, neem dan een kijkje op onze pagina met informatie voor de beste reistijd voor welke bestemming. Of laat jij je niet tegenhouden door weersvoorspellingen? Zoek via onze homepage jouw bestemming voor een reis (op maat).

Je kunt altijd ook direct contact opnemen met een lokale Travel Specialist. Zij kunnen jou als de beste voorzien van meer specifieke informatie over de beste reisperiode voor de bestemming van jouw keuze.

Ben je op zoek naar een vlucht voor een bestemming in februari, dan kun je meer informatie terugvinden op de pagina over vliegtickets.

* Onze lijst met bestemmingen groeit nog steeds, het kan zijn dat een bestemming er nu nog niet bij staat, terwijl de bestemming wel goed te bereizen is in deze periode. Bij vragen over de bestemming en de beste reistijd kun je altijd contact opnemen met de lokale Travel Specialist van jouw bestemming.