Compleet op
Avontuur

Beste bestemmingen voor juli

Welke bestemmingen van Around The World Travel zijn het beste te bereizen in juli?

 

Laos

Naar Laos in juli betekent reizen in het regenseizoen. Dit zou misschien niet je eerste keuze zijn, maar bezoek Zuidoost-Azië ook eens tijdens deze periode. Het landschap is schitterend groen en het regent vaak maar enkele uren per dag. Bekijk ons Laos aanbod! 

Namibië

Juli is in Namibië ook een extreme maand! De temperaturen kunnen er ‘s winters onder nul raken dus deze bestemming is echt voor de avontuurlijke reiziger. De Fish River Canyon is bijvoorbeeld zelfs het beste te bezoeken in de koudere wintermaanden. Bekijk deze bestemming!

 

“Al onze bestemmingen zijn in principe het hele jaar door goed te bereizen. Het is maar waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wij vinden zelf een regenperiode op een bestemming niet echt een belemmering.  Het geeft misschien juist wel een andere kijk op de bestemming. Het is rustiger en je komt minder toeristen tegen.  Reis je in een regenperiode? Dan is het natuurlijk wel raadzaam om je daar op in te stellen en bijvoorbeeld geschikte kleding e.d. mee te nemen”

 

De volgende bestemmingen* raden wij aan om eventueel in juli te bezoeken (in willekeurige volgorde):

Staat jouw bestemming er niet bij? Of ben je op zoek naar een reis in een andere maand, neem dan een kijkje op onze pagina met informatie voor de beste reistijd voor welke bestemming. Of laat jij je niet tegenhouden door weersvoorspellingen? Zoek via onze homepage jouw bestemming voor een reis (op maat).

Je kunt eventueel ook direct contact opnemen met een lokale Travel Specialist. Zij kunnen jou als de beste voorzien van meer specifieke informatie over de beste reisperiode voor de bestemming van jouw keuze.

Ben je op zoek naar een vlucht voor een bestemming in juli, dan kun je meer informatie terugvinden op de pagina over vliegtickets.

* Onze lijst met bestemmingen groeit nog steeds, het kan zijn dat een bestemming er nu nog niet bij staat, terwijl de bestemming wel goed te bereizen is in deze periode. Bij vragen over de bestemming en de beste reistijd kun je altijd contact opnemen met de lokale Travel Specialist van jouw bestemming.