Compleet op
Avontuur

Beste bestemmingen voor juni

Welke bestemmingen van Around The World Travel zijn het beste te bereizen in juni?

 

Indonesië

De beste tijd om bijna heel Indonesië te bezoeken is tijdens onze zomermaanden. Het land heeft dan relatief weinig neerslag en een zeer aangename temperatuur. De hoeveelheid neerslag verschilt wel per eiland maar de natuur is overal op zijn top. Bekijk deze bestemming!

Botswana

Voor wild spotters is juni een perfecte maand om naar Botswana af te reizen, de drogere periode maakt de dieren weer beter zichtbaar. Ook is de Okavango Delta op zijn mooist wanneer water vanuit een groot deel van het continent via de Okavango rivier wordt aangevoerd. Hier vind je ons Botswana aanbod!

 

“Al onze bestemmingen zijn in principe het hele jaar door goed te bereizen. Het is maar waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wij vinden zelf een regenperiode op een bestemming niet echt een belemmering.  Het geeft misschien juist wel een andere kijk op de bestemming. Het is rustiger en je komt minder toeristen tegen.  Reis je in een regenperiode? Dan is het natuurlijk wel raadzaam om je daar op in te stellen en bijvoorbeeld geschikte kleding e.d. mee te nemen”

 

De volgende bestemmingen* raden wij aan om eventueel in juni te bezoeken (in willekeurige volgorde):

Staat jouw bestemming er niet bij? Of ben je op zoek naar een reis in een andere maand, neem dan een kijkje op onze pagina met informatie voor de beste reistijd voor welke bestemming. Of laat jij je niet tegenhouden door weersvoorspellingen? Zoek via onze homepage jouw bestemming voor een reis (op maat).

Je kunt altijd ook direct contact opnemen met een lokale Travel Specialist. Zij kunnen jou als de beste voorzien van meer specifieke informatie over de beste reisperiode voor de bestemming van jouw keuze.

Ben je op zoek naar een vlucht voor een bestemming in juni, dan kun je meer informatie terugvinden op de pagina over vliegtickets.

* Onze lijst met bestemmingen groeit nog steeds, het kan zijn dat een bestemming er nu nog niet bij staat, terwijl de bestemming wel goed te bereizen is in deze periode. Bij vragen over de bestemming en de beste reistijd kun je altijd contact opnemen met de lokale Travel Specialist van jouw bestemming.