Compleet op
Avontuur

Beste bestemmingen voor mei

Welke bestemmingen van Around The World Travel zijn het beste te bereizen in mei?

In deze periode worden veel familiereizen geboekt. Hieronder vind je een selectie van onze bestemmingen die, volgens ons, goed te bereizen zijn in mei.

Namibië

Begin mei is misschien wel de beste periode om Namibië te bezoeken. De temperaturen overdag en ‘s nachts zijn het mildst en het is door het hele land nog relatief rustig. Mei is ook nog eens de meeste geschikte tijd voor een safari door dit nog onontdekte land. Bekijk onze Namibië reizen!

Thailand

De start van het regenseizoen zorgt in Thailand voor het frissere weer waar het land naar snakte. Tussen de hevige stortbuien door schijnt de zon nog vele uren en het is relatief rustig rond deze tijd! Thailand in mei is dus voor de avonturier die niet bang is voor een buitje op zijn tijd. Bekijk deze mooie Aziatische bestemming!

 

“Al onze bestemmingen zijn in principe het hele jaar door goed te bereizen. Het is maar waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wij vinden zelf een regenperiode op een bestemming niet echt een belemmering.  Het geeft misschien juist wel een andere kijk op de bestemming. Het is rustiger en je komt minder toeristen tegen.  Reis je in een regenperiode? Dan is het natuurlijk wel raadzaam om je daar op in te stellen en bijvoorbeeld geschikte kleding e.d. mee te nemen”

 

De volgende bestemmingen* raden wij aan om eventueel in mei te bezoeken (in willekeurige volgorde):

Staat jouw bestemming er niet bij? Of ben je op zoek naar een reis in een andere maand, neem dan een kijkje op onze pagina met informatie voor de beste reistijd voor welke bestemming. Of laat jij je niet tegenhouden door weersvoorspellingen? zoek via onze homepage jouw bestemming voor een reis (op maat).

Je kunt eventueel ook direct contact opnemen met een lokale Travel Specialist. Zij kunnen jou als de beste voorzien van meer specifieke informatie over de beste reisperiode voor de bestemming van jouw keuze.

Ben je op zoek naar een vlucht voor een bestemming in mei, dan kun je meer informatie terugvinden op de pagina over vliegtickets.

* Onze lijst met bestemmingen groeit nog steeds, het kan zijn dat een bestemming er nu nog niet bij staat, terwijl de bestemming wel goed te bereizen is in deze periode. Bij vragen over de bestemming en de beste reistijd kun je altijd contact opnemen met de lokale Travel Specialist van jouw bestemming.