Compleet op
Avontuur

Beste bestemmingen voor november

Welke bestemmingen van Around The World Travel zijn het beste te bereizen in november?

 

De winter komt er weer aan en het gure herfstweer laat je verlangen naar zomerse temperaturen. Kies dan voor één van onze zomerse bestemmingen! Hieronder vind je een selectie van onze bestemmingen die, volgens ons, goed te bereizen zijn in november.

Thailand

In november is Thailand misschien wel op zijn best. Het regenseizoen is net voorbij en de temperatuur ligt voor Thaise begrippen op een zeer aangename 32 graden Celsius met af en toe een verfrissende bui. Ideaal weer voor afwisseling tussen strand, cultuur en natuur en dat biedt Thailand in overvloed. Bekijk deze bestemming!

Nicaragua

November is de eerste maand na het regenseizoen, het land is prachtig groen en de dagen bestaan uit onafgebroken periodes van zon en warmte. Dit is voor Nicaragua ook het begin van het hoogseizoen, ga dus vooral begin november en wees alle backpackers voor. Bekijk ons Nicaragua aanbod!

 

“Al onze bestemmingen zijn in principe het hele jaar door goed te bereizen. Het is maar waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wij vinden zelf een regenperiode op een bestemming niet echt een belemmering.  Het geeft misschien juist wel een andere kijk op de bestemming. Het is rustiger en je komt minder toeristen tegen.  Reis je in een regenperiode? Dan is het natuurlijk wel raadzaam om je daar op in te stellen en bijvoorbeeld geschikte kleding e.d. mee te nemen”

 

De volgende bestemmingen* raden wij aan om eventueel in november te bezoeken (in willekeurige volgorde):

Staat jouw bestemming er niet bij? Of ben je op zoek naar een reis in een andere maand, neem dan een kijkje op onze pagina met informatie voor de beste reistijd voor welke bestemming. Of laat jij je niet tegenhouden door weersvoorspellingen? Zoek via onze homepage jouw bestemming voor een reis (op maat).

Je kunt altijd ook direct contact opnemen met een lokale Travel Specialist. Zij kunnen jou als de beste voorzien van meer specifieke informatie over de beste reisperiode voor de bestemming van jouw keuze.

Ben je op zoek naar een vlucht voor een bestemming in november, dan kun je meer informatie terugvinden op de pagina over vliegtickets.

* Onze lijst met bestemmingen groeit nog steeds, het kan zijn dat een bestemming er nu nog niet bij staat, terwijl de bestemming wel goed te bereizen is in deze periode. Bij vragen over de bestemming en de beste reistijd kun je altijd contact opnemen met de lokale Travel Specialist van jouw bestemming.