Compleet op
Avontuur

Beste bestemmingen voor oktober

Welke bestemmingen van Around The World Travel zijn het beste te bereizen in oktober?

 

De tijd tussen de zomer- en kerstvakantie is altijd net te lang, kies daarom voor een compleet avontuur in oktober! Hieronder vind je een selectie van onze bestemmingen die, volgens ons, goed te bereizen zijn in oktober.

Cambodja

In oktober denk je niet meteen aan Cambodja, het land zit dan midden in het regenseizoen en dit brengt wat uitdagingen met zich mee. Ondergelopen straten en weinig geschikt strandweer, maar juist deze uitdaging laat het land in zijn puurste vorm zien. Daarnaast komt de natuur tot bloei in deze natte periode. Bekijk onze Cambodja reizen!

Myanmar

Aan het einde van het regenseizoen is Myanmar nog erg rustig. Het grote publiek kiest toch voor de populairdere maanden in het voorjaar. Juist hierom is oktober dé maand om dit Zuidoost-Aziatische land te bezoeken. Tijdens de laatste buien van het regenseizoen ligt de temperatuur rond een aangename 30 graden Celsius. Bekijk deze bestemming!

 

“Al onze bestemmingen zijn in principe het hele jaar door goed te bereizen. Het is maar waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wij vinden zelf een regenperiode op een bestemming niet echt een belemmering.  Het geeft misschien juist wel een andere kijk op de bestemming. Het is rustiger en je komt minder toeristen tegen.  Reis je in een regenperiode? Dan is het natuurlijk wel raadzaam om je daar op in te stellen en bijvoorbeeld geschikte kleding e.d. mee te nemen”

 

De volgende bestemmingen* raden wij aan om eventueel in oktober te bezoeken (in willekeurige volgorde):

Staat jouw bestemming er niet bij? Of ben je op zoek naar een reis in een andere maand, neem dan een kijkje op onze pagina met informatie voor de beste reistijd voor welke bestemming. Of laat jij je niet tegenhouden door weersvoorspellingen? Zoek via onze homepage jouw bestemming voor een reis (op maat).

Je kunt altijd ook direct contact opnemen met een lokale Travel Specialist. Zij kunnen jou als de beste voorzien van meer specifieke informatie over de beste reisperiode voor de bestemming van jouw keuze.

Ben je op zoek naar een vlucht voor een bestemming in oktober, dan kun je meer informatie terugvinden op de pagina over vliegtickets.

* Onze lijst met bestemmingen groeit nog steeds, het kan zijn dat een bestemming er nu nog niet bij staat, terwijl de bestemming wel goed te bereizen is in deze periode. Bij vragen over de bestemming en de beste reistijd kun je altijd contact opnemen met de lokale Travel Specialist van jouw bestemming.