Unieke vakantie

in Indonesië

Indonesië – jouw rondreis op maat

Jouw unieke Vakantie in Indonesië begint hier

We krijgen vaak de vraag hoe je tot zo’n mooie rondreis kan komen? Wat moet je doen? Hoe regel je alles? Wat doe je zelf en wat laat je regelen?

Er zijn zoveel vragen omtrent een mooie en unieke vakantie die je kunt maken in Indonesië. En dat snappen we, dus we proberen je te helpen bij de meeste vragen die je kunt hebben bij het boeken van jouw rondreis door Indonesië.

Eerst moet je jezelf een paar vragen stellen!

 • Als je op vakantie gaat, Wil je dan een individuele reis of een groepsreis in indonesië?Familie Rondreis Indonesie- Around The World Travel The World Travel

Wij regelen namelijk alleen individuele reizen. Dit betekent dat jij niet in een groep zal reizen. Jij reist via dan alleen of uiteraard samen met jouw familieleden of vrienden. Er zijn genoeg andere reisaanbieders die vast een mooie groepsreis kunnen organiseren naar Indonesië, maar wij houden het klein. Alleen jij met je familie, vriend of vriendin, man of vrouw gaan via ons op pad.

 • heb je al bepaalde plekken in gedachten die je wilt bezoeken of laat je je verrassen door onze lokale experts in indonesië?

Wat ons unieke maakt is dat wij het traditionele reisbureau in Nederland overslaan en jou direct in contact brengen met lokale experts in het land zelf, voor nu dus Indonesië. Naast uitgebreide lokale kennis, boek je gewoon toch met de gewenste Nederlandse zekerheden. Zodra wij jou in contact brengen kun jij jouw wensen aangeven. Deze wensen kunnen gaan over de periode en de duur dat je wilt gaan, maar ook uiteraard over plekken die je wilt bezoeken of ervaringen die je wilt opdoen. Hier wordt dan uiteraard rekening mee gehouden. Ter inspiratie hebben wij een aantal voorbeeldreizen online gezet, maar je kunt je ook laten verrassen en alleen aangeven wanneer en hoelang je wilt gaan en eventueel nog aangeven of je van avontuurlijk (of juist helemaal niet) houdt. Dan krijg jij – kosteloos en vrijblijvend – een reisvoorstel vanuit Indonesië opgestuurd en kan jij laten weten of dit lijkt op de droomreis die jij wilt gaan maken.

 • wat is inclusief en exclusief tijdens mijn reis in indonesië?

Wij zullen er alles aan doen om de reis zo leuk en relaxt mogelijk te maken en wij zullen ervoor zorgen dat niks je ontbreekt. Of, als jij het juist leuk vindt om nog zelf veel te regelen, alleen wil jij wel alvast je accommodatie in Indonesië geregeld hebben, dan kan dat natuurlijk ook. Dat is de flexibiliteit waar het bij ons om draait. Jouw ideale reis begint bij jouw eigen voorkeur. Er is heel veel mogelijk in Indonesië, dus als je iets graag wilt, laat het ons dan weten.

Dit zijn maar een paar vragen die je kunt hebben bij het zoeken van de beste reis naar Indonesië. Wij helpen je graag verder.Familie Rondreis Indonesie- Around The World Travel The World Travel

Wil je inspiratie opdoen, klik hier: vakantieland Indonesië

Wil je een reis op maat aanvragen, klik hier: Reis op maat Indonesië

Wil je Jenny, onze lokale Travel Specialist in Indonesië beter leren kennen, klik hier: lokaal reisbureau Indonesië

Wil je foto’s zien van diverse Indonesië, klik hier: fotogalerij Indonesië

 

We hopen je weer enigszins verder op weg te hebben geholpen met het kiezen van jouw unieke vakantie! Veel reisplezier gewenst.

 

 

Aanbevolen reizen

 • Reis op maat door Indonesië

  ONTWERP JOUW RONDREIS DOOR Indonesië SAMEN MET Jenny, ONZE LOKALE REISAGENT
  • Jouw eigen unieke rondreis door Indonesië
  • Samengesteld samen met Jenny, onze lokale Travel Specialist
  • Jouw wensen, onze kennis, jouw avontuur
  • Uiteraard voor een eerlijke prijs
  Bepaal zelf het aantal dagen
  vanaf1250,00
  Bekijk de reis
 • Reis op maat door Bali

  ONTWERP JOUW RONDREIS DOOR Bali, Indonesië SAMEN MET ONZE LOKALE REISAGENT
  • Jouw eigen unieke rondreis door Bali
  • Samengesteld samen met onze lokale Travel Specialist
  • Jouw wensen, jouw reis, jouw avontuur
  • Bepaal helemaal zelf wat je wilt zien of wat je wilt doen
  Bepaal zelf het aantal dagen
  vanaf1250,00
  Bekijk de reis