Compleet op
Avontuur

Wie is Around The World Travel

Around The World Travel (ATWT) is een innovatieve reisorganisatie die reizigers en lokale reisspecialisten direct met elkaar verbindt om zodoende unieke, persoonlijke reizen te kunnen realiseren. Onze reisspecialisten zijn onze eigen enthousiaste en reislustige lokale partners die, door hun jarenlange ervaring en kennis van de bestemming, van jouw reis een succes kunnen maken.

Zij delen met jou de mooiste plekjes, bijzondere activiteiten en onverwachte zaken die jouw reis zo uniek zal maken. Onze specialisten hebben, met alle lokale kennis en liefde voor hun land, een aantal pakketreizen samengesteld die op zich al fantastisch zijn, maar natuurlijk is het ook mogelijk om de reis, volledig naar jouw wensen, te laten samenstellen. Misschien is er wel meer mogelijk dan je denkt!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

De missie van Around The World Travel

Wij willen onze reizigers direct in contact brengen met onze lokale reisspecialisten om zodoende unieke, persoonlijke en bijzondere reizen te kunnen realiseren. Daarbij stimuleren wij graag kleinschalig, duurzaam toerisme dat de welvaart van de lokale bevolking ten goede komt en waardoor onze reizigers in contact komen met de ‘echte’ wereld ter plaatse. Wij vermijden bij voorkeur massatoerisme: waar de standaardtoerist naar links gaat, gaan wij liever naar rechts!

Direct contact met jouw bestemming

Het concept van ATWT is ontstaan vanuit de filosofie om reizigers direct in contact te brengen met lokale aanbieders. Die weten namelijk ècht wat er bijzonder is en op die manier kunnen de geldstromen direct en lokaal besteed worden. Wij willen de reiziger een eerlijke prijs laten betalen en hem unieke ervaringen laten opdoen.

Dus geen ouderwets reisbureau, waar je aan een bureau gaat zitten om jouw vragen te stellen aan iemand, die ze vaak door moet sturen naar jouw vakantie bestemming. Nee, bij ons heb je direct contact met de ervaringsdeskundigen, de specialisten die wonen in het land zelf. Dat is wat Around The World Travel zo uniek maakt. Jouw wensen voor een rondreis op maat, verwerkt door een lokale Travel Specialist.

onze TRAVEL specialisten

Onze (veelal Nederlandstalige) Travel Specialisten zijn gevestigd in de landen waar wij avontuurlijke, bijzondere, unieke en persoonlijke reizen kunnen aanbieden. Je hebt bij het samenstellen van je reis direct contact met de specialist ter plaatse. Omdat onze specialisten veel kennis hebben van het land en de bestemming hebben zij een aantal mooie pakketreizen samengesteld die echt de moeite waard zijn! Natuurlijk is het ook mogelijk om een reis samen te stellen die geheel gebaseerd is op jouw eigen wensen en ideeën!

Onze specialisten weten de weg! Vraag onze Travel Specialisten dus naar de mogelijkheden!