Compleet op
Avontuur

Wie is Around The World Travel

Around The World Travel (ATWT) is een innovatieve reisorganisatie die reizigers en lokale reisspecialisten direct met elkaar verbindt om zodoende unieke, persoonlijke reizen te kunnen realiseren. Onze reisspecialisten zijn onze eigen enthousiaste en reislustige lokale partners die, door hun jarenlange ervaring en kennis van de bestemming, van jouw reis een succes kunnen maken.

Zij delen met jou de mooiste plekjes, bijzondere activiteiten en onverwachte zaken die jouw reis zo uniek zal maken. Onze specialisten hebben, met alle lokale kennis en liefde voor hun land, een aantal pakketreizen samengesteld die op zich al fantastisch zijn, maar natuurlijk is het ook mogelijk om de reis, volledig naar jouw wensen, te laten samenstellen. Misschien is er wel meer mogelijk dan je denkt!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

De oprichters achter ATWT

Laurens en Olaf zijn in 2017 gestart met de opzet van het vernieuwende concept van Around The World Travel. Het is ontstaan vanuit hun persoonlijke liefde voor reizen, het idee dat de reisbranche in hoog tempo verandert en vanuit de uitdaging reizigers en lokale reisspecialisten met elkaar te verbinden.

Olaf

AroundTheWorldTravel.nl-OlafDeBruin-CopyrightMaartjeBrockbernd-4_1024Olaf heeft als enthousiast ondernemer in de afgelopen 15 jaar meerdere succesvolle bedrijven opgebouwd en projecten vormgegeven. Naast ondernemer is Olaf een echte reiziger die de wereld graag over land ontdekt, maar ook over water. Als actief zeiler is hij altijd op zoek naar avontuur en uitdagingen.

Laurens

Laurens - www.AroundTheWorldTravel.nlLaurens is al ruim 15 jaar succesvol actief binnen de reisbranche en heeft ervaring op vele vlakken binnen deze branche. Bij diverse organisaties heeft hij zijn sporen verdiend en al vele bijzondere reizen mogen maken.

Heb je een vraag voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op.

ontwikkeling realisatie Around The wolrd Travel

Bij de ontwikkeling, opzet en realisatie van de organisatie Around The World Travel werken wij samen met onze teamleden en professionals aan een optimaal product. Wij stellen graag aan je voor:

 Jelle Baas - Around The World TravelJelle Baas

Jelle is als student toerisme op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en de tofste bestemmingen. Hij heeft een passie voor Latijns-Amerika en is dol op Europese steden en culturen, vooral in de zuidelijke landen! Jelle heeft contacten gelegd voor ons over de hele wereld.

 

 

Ines van den Adel

Onze publisher is Ines van den Adel. Zij is studente Journalistiek aan de FHJ in Tilburg en heeft daarnaast grote interesse in cultuur en reizen. Liefde voor taal komt hierbij goed van pas: de beste manier om een nieuw land te ontdekken is tenslotte door te communiceren met de locals. Ines heeft vanaf dag één meegeholpen met de opbouw en vulling van onze site.

 

Frans JanFrans jan van Genen

Frans Jan is grafisch ontwerper en een ware artiest met veel passie en liefde voor zijn vak. Frans Jan ondersteunt ons waar nodig op grafisch gebied en is verantwoordelijk voor de eerste ontwikkelingen op het gebied van de huisstijl en Look & Feel van Around The World Travel. Meer weten over Frans Jan en zijn werk? Neem contact met hem op via zijn website.

 

 

Vincent Around The World TravelVincent Lettow ‘Lettow Studio’s’

Vincent is verantwoordelijk voor de bouw en het onderhoud van de site en ons unieke back-office systeem. Naast programmeren, visualiseren en realiseren van mooie online projecten houdt Vincent van mooie reizen maken en heeft hij al vele unieke reizen laten samenstellen door onze lokale Travel Specialisten. Meer weten over Vincent en  Lettow Studio’s? Neem een kijkje op de website!

Rondreis Around The World Travel EvitaEvita OttingH

Evita heeft stage gelopen bij Around The World Travel voor haar opleiding Crossmediale Communicatie en heeft zich vooral gericht op het uitbreiden van onze site met artikelen en o.a. het uitzoeken van de beste reistijden voor alles bestemmingen. Evita houdt zelf erg van reizen en heeft zelfs een mooie reis naar Bolivia gemaakt om daar vrijwilligerswerk te gaan doen; ze heeft daar een medische kliniek gebouwd.

 

De missie van Around The World Travel

Wij willen onze reizigers direct in contact brengen met onze lokale reisspecialisten om zodoende unieke, persoonlijke en bijzondere reizen te kunnen realiseren. Daarbij stimuleren wij graag kleinschalig, duurzaam toerisme dat de welvaart van de lokale bevolking ten goede komt en waardoor onze reizigers in contact komen met de ‘echte’ wereld ter plaatse. Wij vermijden bij voorkeur massatoerisme: waar de standaardtoerist naar links gaat, gaan wij liever naar rechts!

Direct contact met jouw bestemming

Het concept van ATWT is ontstaan vanuit de filosofie om reizigers direct in contact te brengen met lokale aanbieders. Die weten namelijk ècht wat er bijzonder is en op die manier kunnen de geldstromen direct en lokaal besteed worden. Wij willen de reiziger een eerlijke prijs laten betalen en hem unieke ervaringen laten opdoen.

Dus geen ouderwets reisbureau, waar je aan een bureau gaat zitten om jouw vragen te stellen aan iemand, die ze vaak door moet sturen naar jouw vakantie bestemming. Nee, bij ons heb je direct contact met de ervaringsdeskundigen, de specialisten die wonen in het land zelf. Dat is wat Around The World Travel zo uniek maakt. Jouw wensen voor een rondreis op maat, verwerkt door een lokale Travel Specialist.

onze TRAVEL specialisten

Onze (veelal Nederlandstalige) Travel Specialisten zijn gevestigd in de landen waar wij avontuurlijke, bijzondere, unieke en persoonlijke reizen kunnen aanbieden. Je hebt bij het samenstellen van je reis direct contact met de specialist ter plaatse. Omdat onze specialisten veel kennis hebben van het land en de bestemming hebben zij een aantal mooie pakketreizen samengesteld die echt de moeite waard zijn! Natuurlijk is het ook mogelijk om een reis samen te stellen die geheel gebaseerd is op jouw eigen wensen en ideeën!

Onze specialisten weten de weg! Vraag onze Travel Specialisten dus naar de mogelijkheden!