around the world travel

vliegtickets naar suriname

Het vliegticket voor jouw vakantie naar Suriname

Tips om een passend vliegticket voor jouw vakantie naar Suriname

Bij Around The World Travel mag jij je ticket zelf boeken en het boeken van een vliegticket doe je natuurlijk het liefst zo goedkoop en passend mogelijk. Nadat je een reis hebt samengesteld met één van onze lokale Travel Specialisten, is jouw volgende stap om een vliegticket te zoeken en te boeken. 

Hoe moet je zoeken en boeken?

Er zijn op het internet diverse handige zoekmachines te vinden. Zij vergelijken voor jou de prijzen van verschillende vliegmaatschappijen. Zo kan je gebruikmaken van bijvoorbeeld Skyscanner (maar er zijn er meer, kijk hier: uitleg zelf je vliegticket regelen.) Je kunt eenvoudig zoeken op de door jou gekozen data voor een vliegticket voor jouw vakantie richting Suriname. Je kiest de vluchthaven van vertrek (zie ook hieronder) en jouw eindbestemming om te vliegen. Kijk goed wanneer je aan zal moeten komen (en vertrekken uiteraard) volgens jouw reisplan. En klik op zoeken. Je krijgt een overzicht van verschillende vliegtuigmaatschappijen te zien, met verschillende vliegtijden en aantal keer overstappen.

Een goede tip: kijk verder dan Nederland

Veel mensen kijken bij het zoeken naar tickets niet verder dan vliegen vanaf Schiphol. Maar, als je in het zuiden van Nederland woont, kun je ook kijken voor tickets vanaf Düsseldorf of Brussel. Dit is vaak echt niet veel verder rijden dan naar Schiphol maar de prijzen vanaf Düsseldorf zijn meestal een stukje goedkoper.

Wanneer kun je het best je vliegtickets boeken?

Last minute boeken kan goedkoop zijn maar het blijft altijd een gok en het is zeker niet altijd de slimste optie. Je wilt natuurlijk wel gewoon aankomen op de je startdatum vakantie in Suriname. Probeer daarom direct je tickets te regelen als jouw rondreis geboekt is.

Uit onderzoek is gebleken dat je (gemiddeld) het beste 171 dagen voor vertrek je ticket kan boeken. Dat is uiteraard niet voor iedereen haalbaar, let daarom ook goed op aanbiedingen van bijv. KLM. Dat is dan ook een tip: nieuwsbrieven van vliegmaatschappijen! Daarin staan vaak de beste aanbiedingen.

Nog een bijzondere laatste tip: Volgens de krant The Guardian worden stoelen vaak rond 1 uur ‘s nachts weer vrij gegeven, daardoor kun je eerder op de dag al gauw een betere prijs krijgen voor een vliegticket omdat er dan meer vluchten beschikbaar zijn

Voor meer aanbieders van tickets kijk je op: uitleg zelf je vliegticket regelen.