last minute

rondreis Amerika

Last Minute Rondreis Latijns-Amerika

Last minute rondreizen in Latijns-Amerika

De veelzijdigheid van al onze bestemmingen in Zuid- en Midden Amerika zal het lastig maken om te kiezen waar jouw last minute naartoe zal gaan. Maar gelukkig zijn het allemaal prachtige bestemmingen en zal elke Travel Specialist in elke bestemming voor jullie een prachtige rondreis kunnen samenstellen. Dit zijn onze bestemmingen voor een rondreis door Latijns-Amerika:

* Voor sommige bestemmingen heb je misschien wel vaccinaties en malaria tabletten nodig, maar de meeste zijn vaak snel te regelen. Lees meer op onze pagina voor inentingen in het buitenland.


Last minute Argentinië reis

Argentinië is een uniek land voor een rondreis. Van de tango, naar steaks en van prachtige natuur naar wereldsteden. Argentinië heeft alles voor jouw unieke wereldreis.

Bekijk hier de bestemming Argentinië of vraag direct een reis op maat naar Argentinië aan.

Belize reis op maat Around The World Travel The World TravelLast minute Belize reis

Zoek je witte stranden voor lange, romantische strandwandelingen? De kusten van Belize staan bekend om de uitgestrekte koraalriffen waar het ideaal is om te wandelen (en te duiken en te snorkelen).

Bekijk hier de bestemming Belize of vraag direct een reis op maat naar Belize aan.

last minute Brazilië reis

Brazilië heeft het allemaal voor jouw bijzondere rondreis. Van de Amazone tot Rio, jij kunt zelf kiezen waar jij naast je man of vrouw wilt wakker worden. Of combineer ze en maak een unieke rondreis door dit prachtige land.

Bekijk hier de bestemming Brazilië of vraag direct een reis op maat naar Brazilië aan.

last minute Chili reis

Een vakantie in Chili zal jullie vooral avontuur brengen. Dit lange uitgestrekte land, met haar vriendelijke inwoners is zeker geen doorsnee reisbestemming, maar dat maakt het wat ons betreft juist heel uniek!

Bekijk hier de bestemming Chili of vraag direct een reis op maat naar Chili aan.

Colombia rondreis - Around The World Travellast minute Colombia reis

Van de mooie beelden van Wie is de Mol in 2019 naar jouw unieke vakantie. Colombia heeft alles wat jij zoekt voor prachtige plaatjes, lekker eten en een vriendelijke bevolking.

Bekijk hier de bestemming Colombia of vraag direct een reis op maat naar Colombia aan.

last minute Ecuador reis

Samen zwervend door de koloniale steden Cuenca en Quito, Wandelen rond de Quilotoa-lagune, of reizen van de Andes naar de kust met een luxe trein. Het zijn slechts enkele van de vele bijzondere voorbeelden hoe je Ecuador kan ontdekken tijdens jouw rondreis.

Bekijk hier de bestemming Ecuador of vraag direct een reis op maat naar Ecuador aan.


last minute Galapagos Eilanden reis

Reis door Nicaragua - AroundTheWorldTravel

Een romantische bestemming met de mooiste natuur die onze aardbol te bieden heeft. Maak een cruise naar de Galapagos en laat je in de verrassen door al het moois tijdens jouw reis!

Bekijk hier de bestemming Galapagos of vraag direct een reis op maat naar Galapagos aan.

last minute Guatemala reis

Wil je een “kleurrijke” rondreis? Denk dan eens aan een kleurrijke reis door Guatemala. Kleuren vind je hier overal terug. In de mooie stoffen van de klederdracht, in de architectuur en in de landschappen. Guatemala wordt ook wel het hart van de Maya-wereld genoemd. Je vindt hier vele Maya-ruïnes.

Bekijk hier de bestemming Guatemala of vraag direct een reis op maat naar Guatemala aan.


last minute Nicaragua reis

Panama reis op maat - Around The World Travel9

Nicaragua heeft een indrukwekkende natuur met vele vulkanen, meren, ongerepte jungle en mooie stranden. Daarnaast zijn Granada en Léon twee van de mooiste koloniale steden van Midden-Amerika. In het midden van het Cocibolcameer ligt het vulkanische eiland Isla de Ometepe. Bijna teveel om uit te kiezen voor jouw rondreis.

Bekijk hier de bestemming Nicaragua of vraag direct een reis op maat naar Nicaragua aan.

last minute Panama reis

Van vriendelijke locals tot schitterende stranden, groene jungles en wildlife waarvan je al je foto’s wil laten afdrukken. Laat je verrassen door dit land en stel samen met onze lokale Travel Specialist jouw unieke vakantie samen.

Bekijk hier de bestemming Panama of vraag direct een reis op maat naar Panama aan.


last minute Peru reis

Suriname rondreis Around The World Travel

In Peru kun je kiezen uit natuur en cultuur, maar de twee combineren kan natuurlijk ook voor jouw rondreis. En wie kan er zeggen dat hij hamster heeft gegeten tijdens zijn vakantie? In Peru kan het.

Bekijk hier de bestemming Peru of vraag direct een reis op maat naar Peru aan.

last minute Suriname reis

Suriname is nog één van de weinige plekken in de wereld waar het tropisch regenwoud haast volkomen ongerept is. Een land dat nog niet overspoeld is door massatoerisme en jou graag ontvangt voor een bijzondere rondreis.

Bekijk hier de bestemming Suriname of vraag direct een reis op maat naar Suriname aan.