Last Minute

Rondreis Azië

Last Minute Rondreis Azië

last minute rondreis in Azië

Doe je ogen dicht en denk aan: prachtige witte stranden voor een lange strandwandeling. Jungle en oerwoudgeluiden bij het ontwaken. Prachtige eeuwenoude tempels. Als dit ingrediënten zijn voor jouw rondreis, dan is Azië jouw continent!

* Voor sommige bestemmingen heb je misschien wel vaccinaties en malaria tabletten nodig, maar de meeste zijn vaak snel te regelen. Lees meer op onze pagina voor inentingen in het buitenland.


Last minute rondreis door Cambodja

Day 16. Labuan Pandan Around The World Travel

Cambodja is de bestemming voor een afwisselende rondreis met strand, jungle en tempels.


→ Lastminute rondreis door Indonesië

Indonesië kent zoveel moois, dat het in 1 zin (of zelfs 1 rondreis) bijna niet te vatten is.


→ last minute vakantie Laos

Laos is wel de meest relaxte bestemming in Azië. En uniek nog, wie ken jij die op rondreis is geweest door Laos? Unieke accommodaties en vriendelijke bevolking. De gouden formule voor een unieke vakantie.


→ last minute reis door Myanmar

Nepal reis op maat - Around The World Travel - 5

Myanmar heeft zoveel moois te bieden, maar niemand kent het land nog echt. Het land heeft pas net haar grenzen geopend en hoe tof zou het zijn om daar een reis te maken. Alle ingrediënten voor een prachtige rondreis zijn in ieder geval aanwezig.


→ lastminute reis door Nepal

Nepal heeft al het moois uit Azië in 1 land; natuur, cultuur, vriendelijke bevolking, avontuur en toch goed te bereizen voor families met jonge kinderen.


→ last minute rondreis Thailand

Thailand heeft alles voor een geslaagde rondreis; heerlijk eten, prachtige accommodaties, strand, cultuur, natuur. Hier kan je echte jouw droomreis maken. Thailand is een fantastisch land voor een familiereis en/of een eerste kennismaking met Azië.

Vietnam rondreis - Around The World Travel


→ last minute Vietnam rondreizen

Vietnam verwelkomt je graag voor jouw unieke rondreis. Deze nog vrij onontdekte bestemming staat garant voor bijzondere avonturen die je samen kunt beleven op jullie rondreis in het buitenland!