Compleet op
Avontuur

Oud reisnieuws van Around The World Travel

Hier vind je het overzicht van al het oude reisnieuws, dat ooit op de homepage van Around The World is gepubliceerd:

PLANET OR PLASTIC?

Around The World Travel steunt het innitiatief ‘Planet or Plastic?’ WASHINGTON (16 mei 2018) – Omdat de hoeveelheid plastic in de oceanen van de wereld blijft groeien, kondigt National Geographic een wereldwijd initiatief ‘Planet or Plastic?’ aan om dit dringende probleem aan te pakken. Een meerjarig initiatief dat is gericht op het vergroten van het bewustzijn van deze uitdaging en het verminderen van de hoeveelheid plastic in de oceanen van de wereld. Dit zal niet alleen de duizenden tot miljoenen zeedieren ten goede komen die elk jaar verstrikken of verstikken in plastic, maar ook bijdragen aan de algehele gezondheid van de ecosystemen in de oceanen van onze planeet. Doe je mee? Help met opruimen van plastic! Thuis of op vakantie! Raap elke dag een stuk zwerfplastic op of doe bijvoorbeeld de Pickup10 challenge! en help naast het opruimen van plastic ook de nodige data verzamelen! #stopmetplastic

rondreis Fiji- Around The World TravelNIEUWE BESTEMMING ONLINE: FIJI

Er staat een mooie nieuwe bestemming online namelijk Fiji. Naast Australië is dit de bestemming die het verst van Nederland vandaan ligt. Hoe je ook vliegt! Maya, onze lokale reisagent kan een mooie rondreis, vanuit haar lokale reisbureau in Fiji, voor dit bijzondere eiland samenstellen. Wil je het combineren met Australië? Dat kan ook. Maya regelt het allemaal.

Laat Maya jouw reis op maat door Fiji vrijblijvend samenstellen.

Australie reis op maat Around The World Travel The World TravelNIEUWE REIS ONLINE: RONDREIS AUSTRALIË

Er staat een nieuwe reis online voor de bestemming die alles heeft: Australië. Je kon al een reis op maat door Australië aanvragen, maar nu heeft Maya, onze lokale reisagent, een prachtige reis voor je online gezet: in 30 dagen door de Oostkust van Australië.

Je gaat o.a. fietsen in Cairns, ontbijten met koala’s, snorkelen, dingo’s spotten en kangaroes knuffelen. En nog veel meer in deze bijzondere bestemming. Maya zorgt ervoor dat alles naar wens is en uiteraard allemaal strak geregeld. Bekijk de 30 dagen reis door Australië hier.

Of  laat Maya jouw reis op maat door Australië samenstellen.

Zuid-Afrika Reis op maat - Around the World TravelUITGELICHTE BESTEMMING: ZUID-AFRIKA

Dit meest zuidelijke land van het continent Afrika biedt alles wat je zoekt in een mooie rondreis; natuur, cultuur, vriendelijke bevolking, goed eten, avontuur, zelf te rijden en ga zo maar door. Marieke, onze Travel Specialist voor Zuidelijk Afrika werkt al jaren voor een lokaal reisbureau, zij weet precies wat je moet doen en waar je moet zijn. Zij heeft een aantal mooie rondreizen samengesteld, de perfecte afwisseling tussen de highlights van dit Afrikaanse land, gemixt met die unieke plekjes die je alleen kunt weten als je zelf in het land woont. Je kunt deze rondreizen direct boeken of je gebruikt ze als inspiratie voor jouw reis op maat door Zuid-Afrika.

Wat je ook kiest; laat Zuid-Afrika je verrassen en betoveren. Lees alles over Zuid-Afrika op onze Zuid-Afrika reispagina.

11 rondreis argentinie patagonie - around the world travelNIEUWE REIS ONLINE: RONDREIS ARGENTINIË

Ook voor Argentinië staat er nu een mooie voorbeeld reis online: in 17 dagen op avontuur door Patagonië. Prachtige natuur, gecombineerd met Buenos Aires en actief fietsen en kanoën. Een reis voor jong en oud door het land van de tango.

Bekijk de reis hier: Rondreis Argentinië | Avontuur in Patagonië.

Of  laat Edwin jouw reis op maat door Argentinie samenstellen.