Compleet op
Avontuur

Jij zoekt avontuur?  ⇒   Wij hebben de lokale travel specialisten

1. JIJ ZOEKT EEN BIJZONDERE RONDREIS?

2. vind je reis op BESTEMMING of ReisTHEMA

3. VRAAG EEN vrijblijvend reisVOORSTEL AAN BIJ een LOKAAL REISBUREAU in 1 van onze bestemmingen

4. toch andere wensen? pas het reisvoorstel eventueel verder aan

5. is de reis helemaal naar wens?

5. BOEK dan snel en EENVOUDIG, BETAAL VEILIG ONLINE, inclusief al onze Nederlandse garanties

5 vertrek en GENIET VAN EEN UNIEKE REIS!

 

 

Onze missie

Onze reizigers direct in contact brengen met onze lokale Travel Specialisten om zodoende unieke, persoonlijke en bijzondere reizen te kunnen realiseren. Daarbij stimuleren wij graag kleinschalig, duurzaam toerisme ter plaatse wat de welvaart van de lokale bevolking ten goede komt en waardoor onze reizigers in contact komen met de ‘echte’ wereld ter plaatse. Wij vermijden bij voorkeur massatoerisme en waar de standaardtoerist naar links gaat, gaan wij liever naar rechts!

 


 

WIJ Werken met lokale Travel specialisten

Onze (veelal) Nederlandstalige specialisten wonen en werken in het land/regio van jouw bestemming en hebben een grote kennis van de lokale reis mogelijkheden. Zodra je contact opneemt met een lokaal reisbureau voor een vraag of voor een offerte heb jij direct persoonlijk en vaak in het Nederlands contact met onze specialist ter plaatse. Wij werken uitsluitend samen met Travel Specialisten die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen en garant staan voor avontuur.

Unieke reizen

Onze Travel Specialisten gebruiken de jarenlange kennis en ervaring van een land om unieke reizen samen te stellen. De pakketreizen zijn door onze specialisten samengesteld om een zo goed mogelijke mix aan te bieden van wat de bestemming te bieden heeft. Een mix van ”must-sees”, unieke belevenissen, bijzondere ervaringen en het ontdekken van het lokale leven. Natuurlijk zijn de reizen altijd nog geheel naar jouw wensen aan te passen.

Maatwerk op verzoek

Onze specialisten hebben op basis van hun ervaring en kennis de mooiste reizen voor je samengesteld. Mocht je toch iets willen wijzigen, bijvoorbeeld de duur van je reis, een andere route enz. dan kan dat natuurlijk altijd! Onze Travel Specialist zal een reis samenstellen die geheel bij jouw wensen past.

eerlijke prijzen

ATWT werkt anders dan de traditionele reisbureaus en slaat alle tussenpartijen over. Jij hebt direct contact met onze lokale Travel Specialisten, en niet met tussenkomst van bemiddelingskantoren of tussenpersonen, hierdoor profiteer jij van directe prijzen!

boek je eigen ticket

Een ticket boeken kan tegenwoordig zeer eenvoudig en met een beetje zoeken scheelt je dat al snel veel geld. Bij ons kan je de reis die je wilt maken helemaal laten aanpassen bij jouw vliegtijden. Wel zo gemakkelijk! Wil je meer weten over tickets boeken? kijk op de pagina ‘Vliegtickets’

kosteloos annuleren binnen 7 dagen

Na het boeken heb je nog 7 dagen bedenktijd. Mocht je na het boeken toch willen afzien van de reis dan kun je bij ons, tot 7 dagen na boeking kosteloos annuleren. Dit kan alleen bij annuleringen meer dan 8 weken voor vertrek. Na deze 7 dagen gelden de annuleringsvoorwaarden van ATWT. Op de pagina ‘Reisvoorwaarden‘ vind je de uitgebreide uiteg van onze voorwaarden.

Veilige online betalingen

Bij ons boek en betaal je veilig online via iDEA. Je rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of  internetbankieromgeving van je eigen bank.Wij zorgen voor de verdere financiële afhandeling.