around the world travel

waarom zijn wij uniek

Wat biedt around the world travel jou

jouw reis wordt verzorgd door lokale Travel specialisten

Onze (veelal) Nederlandstalige travel specialisten wonen en werken in het land/regio van jouw bestemming en hebben een grote kennis van de lokale mogelijkheden. Zodra je contact opneemt voor een vraag of voor een offerte heb jij direct persoonlijk contact met onze specialist ter plaatse. Wij werken uitsluitend samen met Travel Specialisten die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen en garant staan voor avontuur. Dus je bent zeker van een unieke vakantie!

Jouw reis, uniek op maat gemaakt

Onze Travel Specialisten gebruiken de jarenlange kennis en ervaring van een land om unieke reizen samen te stellen. De pakketreizen zijn door onze specialisten samengesteld om een zo goed mogelijke mix aan te bieden van wat de bestemming te bieden heeft. Een mix van ”must-sees”, unieke belevenissen, bijzondere ervaringen en het ontdekken van het lokale leven. Natuurlijk zijn de reizen altijd nog geheel naar jouw wensen aan te passen.

Jouw boeking valt onder het garantie- en calamiteitenfonds, dus 100% veilig

Jouw boeking valt onder de garantieregeling van de SGR en het Calamateitenfonds. Jouw betaling is bij ons gewaarborgd door de SGR. En ontstaat er tijdens je reis een calamiteit zoals een natuurramp, of omdat er onlusten uitbreken? Dan ont-zorgt het  Calamiteitenfonds jou voor eventuele schade, die daaruit voortvloeit.

Geen verborgen kosten, eerlijke prijzen

ATWT werkt anders dan de traditionele reisbureaus en slaat alle tussenpartijen over. Jij hebt direct contact met onze lokale Travel Specialisten, en niet met tussenkomst van bemiddelingskantoren of tussenpersonen, hierdoor profiteer jij van directe prijzen!

Voor alle leeftijden een mooi reisaanbod

Onze enthousiaste ATWT Travel Specialisten kunnen voor alle leeftijdsgroepen mooie, passende pakketreizen in overleg verzorgen. Voor alle leeftijden is er wel een mooi reisaanbod aansluitend op de wensen van jou.

 

 

Veilige online betalingen

Bij ons boek en betaal je veilig online via iDEA. Je rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of  internetbankieromgeving van je eigen bank.Wij zorgen voor de verdere financiële afhandeling. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden waarmee je de garantie hebt dat, in geval van faillissement of wanprestatie van een uitvoerende partij, de afgesproken diensten zullen worden vervangen of vergoed.