Afrika - Rondreizen

Wil je een unieke rondreis door Afrika maken? En wil je een bijzondere, originele en individuele rondreis op maat door Afrika? Laat je reis dan samenstellen door onze specialist ter plaatse voor een mooie en bijzondere vakantie. Dit prachtige continent staat garant voor een unieke reis en die reis begint hier.

Als je aan een reis naar Afrika denkt, dan denk je aan prachtige natuur, vriendelijke mensen, een prachtige kustlijn en bijzondere ontmoetingen. En natuurlijk nog veel meer. Dit veelzijdige continent kent vele mooie bestemmingen. Welk land kies jij? Laat jouw reis (op maat) samenstellen door onze lokale Travel Specialist.


PRIVÉ RONDREIZEN Afrika (OP MAAT)

Alle rondreizen van Around The World Travel zijn uniek en samengesteld door onze lokale Travel Specialisten. In Afrika kun jij kiezen uit de volgende bestemmingen voor jouw unieke rondreis:


Botswana Rondreizen

Botswana Reis op maat - Around the World TravelLaat je verrassen door Botswana. Met het unieke Chobe nationaal park, de Okavanga delta en de Kalahari woestijn ga je hier op avontuur om de big five of zelfs de little five te ontdekken!

Ontdek hier de bestemming Botswana of vraag direct een reis op maat naar Botswana aan bij ons lokale reisbureau.


Namibië Rondreizen

Bij zonsopkomst vult de Sosussvlei zich met een oranje-gele gloed die de Namibwoestijn, één van de oudste en droogste ter wereld, verandert in een magisch landschap.

Ontdek hier de bestemming Namibië of vraag direct een reis op maat naar Namibië aan bij ons lokale reisbureau.


Tanzania Rondreizen

Tanzania bevindt zich in het oosten van het continent Afrika. In dit land vindt je het rauwe Afrika terug. Met haar ongerepte natuur en diversiteit aan wildlife is dit een land waar jij je niet snel zult vervelen!

Ontdek hier de bestemming Tanzania of vraag direct een reis op maat naar Tanzania aan bij ons lokale reisbureau.


Uganda Rondreizen

Uganda, de Parel van Afrika is de bestemming voor een unieke vakantie in Afrika.. Hier kun je op safari, sta je op de evenaar en geniet je van prachtige natuur.

Ontdek hier de bestemming Uganda of vraag direct een reis op maat naar Uganda aan bij ons lokale reisbureau.


Zanzibar Rondreizen

Ontdek dit magische eiland; Rij door een groene jungle naar de kust om te zonnen, zwemmen, snorkelen, fietsen, te zeilen op een traditionele dhow, ga een vissersdorpje bezoeken om verse vis en tropisch fruit te verslinden of verdwaal in de nauwe steegjes van het oude Stone Town.

Ontdek hier de bestemming Zanzibar of vraag direct een reis op maat naar Zanzibar aan bij ons lokale reisbureau.


Zimbabwe Rondreizen

Als je aan het pure Afrika denkt, kom je al snel uit bij Zimbabwe. Nationale parken vol met wildlife, de meest gastvrije bevolking en de adembenemende Victoria Falls, de grootste watervallen van Afrika, maken van Zimbabwe dè Afrika ervaring.

Ontdek hier de bestemming Zimbabwe of vraag direct een reis op maat naar Zimbabwe aan bij ons lokale reisbureau.


Zuid-Afrika Rondreizen

Reis op maat Zuid-Afrika - Around The World TravelZuid-Afrika heeft het allemaal! Ben je gek op wilde dieren, afwisselende natuur en levendige steden? Maak dan een onvergetelijke rondreis door Zuid-Afrika.

Ontdek hier de bestemming Zuid-Afrika of vraag direct een reis op maat naar Zuid-Afrika aan bij ons lokale reisbureau.


* Bestemmingen in Afrika combineren

Wil je een rondreis maken door meerdere landen? Laat dit dan weten aan de Travel Specialist  van het land waar je graag zou willen starten met jouw rondreis. Afhankelijk van de ligging van de landen zal je reis door één of meerdere Travel Specialisten worden verzorgd. Vraag de TS naar de mogelijkheden.

Pakketreizen Afrika - Rondreizen
 • Reis op maat door Uganda

  ONTWERP JOUW RONDREIS DOOR Uganda SAMEN MET ONZE LOKALE REISAGENT
  • Jouw eigen unieke rondreis door Uganda
  • Jouw wensen, onze kennis, jouw avontuur
  • Uiteraard voor een eerlijke prijs
  Bepaal zelf het aantal dagen
  vanaf999,00
  Bekijk de reis
 • Reis op maat door Namibië

  ONTWERP JOUW RONDREIS DOOR NAMIBIë SAMEN MET ONZE LOKALE REISAGENT
  • Jouw eigen unieke rondreis door Namibië
  • Jouw wensen, onze kennis, jouw avontuur
  • Uiteraard voor een eerlijke prijs
  Bepaal zelf het aantal dagen
  vanaf999,00
  Bekijk de reis